Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Daten in coronatijd: 5 x leuke activiteiten die je nog wél kunt doen

Door Lisanne Doff 17 oktober 2020

Misschien ben je momenteel druk aan het Tinderen en wil je binnenkort iets anders doen dan alleen chatten. Wat kun je doen nu het fysiek contact weer zoveel mogelijk beperkt moet worden? We tippen dus een aantal activiteiten die je met je date kunt doen – op afstand, maar toch samen. 

Dit zijn natuurlijk ook leuke ideeën als je al een relatie hebt. 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Samen koken

Foto: Unsplash/Kevin McCutcheon

Romantisch uiteten zit er voor een paar weken niet in *snik*. Toch kun je via videobellen een hele gezellige avond met elkaar hebben, door bijvoorbeeld samen te koken. Pak je telefoon of laptop erbij, koop dezelfde ingrediënten en kook ‘samen’ een heerlijke maaltijd. Je weet meteen of je mogelijke toekomstige partner een beetje kan koken en wat hij/zij lekker vindt. Ben je zelf niet zo een keukenprins(es)? Er zijn in Dordrecht veel restaurants die nu (weer) bezorgen of waar je kunt afhalen en zelfs een geheel driegangenmenu aanbieden. Het wordt warm bezorgd of als een pakketje wat je enkel nog hoeft op te warmen.

Speel samen een bordspelletje

Foto: indebuurt

Zijn jullie allebei dol op bordspellen? Laat het coronavirus je absoluut niet tegenhouden! Het is een beetje omslachtig, maar zorg dat jullie allebei hetzelfde bordspel in huis hebben. Zet de laptop aan de overkant van het bord en zet twee pionnen op elk bord. Elke keer wanneer jouw tegenstander zijn pion verplaatst, moet jij dit ook doen met de pionnen op jouw bord. Het is even anders spelen, maar geloof ons: uiteindelijk heb je gewoon een gezellige en grappige avond!

Magic The Gathering 4YourGames Maico Paschold

Game time! Deze spelletjeswinkels bezorgen gewoon bij jou thuis

Zin in een spelletje? Zoek je iets om je kinderen mee zoet te houden? In Dordrecht hebben we veel sp...

Sportief daten in eigen huis

Yoga Gouda
Foto: Unsplash

Zijn jij en je date allebei sportief en zouden jullie normaal gesproken op een sportieve date gaan? Doe dan samen virtueel een work-out thuis. Zet een online video aan op je laptop of mobiel en videobel elkaar. Zo kunnen jullie toch samen sporten en tips aan elkaar geven.

Ontsnap samen uit een escaperoom

Foto: Unsplash

Je kunt ook samen een online escaperoom doen. Achttien escaperoomeigenaren sloegen de handen in elkaar en creëerden De Verloren Herinnering. Het spel is gratis te spelen, maar mensen kunnen zelf bepalen of ze een donatie (vijf, tien of vijftien euro) willen doen.

Netflix Party

Foto: indebuurt

Doe je liever iets minder actiefs dan kun je ook op afstand samen Netflix kijken. Met Teleparty kan je samen een film of serie kijken en er tegelijkertijd over praten. Enne, je kunt ook meteen testen of jullie dezelfde smaak hebben. Wat is trouwens jouw favoriete serie? Laat het ons weten:

Hey Dordtenaar! Wat is jouw favoriete serie op Netflix, Disney+ of andere streamingsdienst?

Nu we met z'n allen (weer) meer thuiszitten, kijk jij misschien net even wat vaker afleveringen van ...

 

Pagina 1/5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.