Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Bootje huren, midgetgolf en heerlijk eten aan het water: ultiem vakantiegevoel op een kwartiertje rijden

Aangeboden door De Theetuin – Restaurant en Partycentrum 6 augustus 2020

Het zonnetje glinstert in het water. De tafel staat vol lekkere hapjes en drankjes en je kinderen leven zich uit op de midgetgolfbaan. Het dilemma van de dag: huren we straks een bootje of een waterfiets? Het klinkt als een typische dag op een vakantiebestemming, maar dit tafereel speelt zich gewoon af bij De Theetuin in Ridderkerk.

Gratis midgetgolf

Met bowlingbanen, een midgetgolfbaan, bootverhuur en waterfietsen kun je hier prima een dag vertoeven. Stel je voor: met een beetje geluk zit jij in het pittoreske prieel ontspannen te eten, terwijl de kinderen zich uitleven met één van de activiteiten. Vanaf de waterkant hou je ze makkelijk in de gaten terwijl ze waterfietsen. Kiezen ze voor bowlen, dan zijn ze een klein uurtje zoet. En heb je gereserveerd voor brunch, lunch, high tea of diner? Dan mogen kinderen tot en met twaalf jaar gratis midgetgolfen. Dat is nog eens ongestoord eten.

Je kunt verder lezen onder de video.

Buffet aan tafel

Het vertrouwde buffetconcept is veranderd in bites. Zo kun je als gezelschap in tweeënhalf uur onbeperkt kiezen uit ruim 80 voor-, hoofd- en nagerechten. Van vlees en vis tot vegetarisch. Uiteraard is bestellen van de kaart, van tosti’s tot biefstukpuntjes, zoals altijd mogelijk.

Veilig en ontspannen

Sinds COVID-19 krijgen eigenaren André en Carla de Jong veel vragen hoe ze omgaan met de coronamaatregelen. Ze kunnen je geruststellen: hier heb je meer dan genoeg ruimte om afstand te houden van andere gasten. Nadat verhuurd materiaal is ingeleverd, maken de medewerkers het direct schoon.

Je kunt verder lezen onder de foto’s.

De tapasplank ziet er ook lekker uit! | Foto: De Theetuin
Je kunt zowel sloepen als fluisterboten en waterfietsen huren | Foto: De Theetuin
Foto: De Theetuin
Mocht het toch iets minder mooi weer zijn dan zit je binnen ook top | Foto: De Theetuin
Foto: De Theetuin
In dit prieeltje kun je trouwen, maar ook eten | Foto: De Theetuin

Feest in vakantiesfeer

Misschien ken je De Theetuin wel als feestlocatie. Met zowel binnen als buiten plaats voor tweehonderd gasten, is dit voor veel mensen uit de regio namelijk dé plek om iets te vieren. Of het nou een bruiloft, een verjaardag of jubileum is: hier kun je met iedere groep terecht.

Kwartiertje rijden naar jouw nieuwe vakantiebestemming

Zoek je een mooie tussenstop tijdens een fietstocht, wil je een actief dagje uit met je gezin of kleinkinderen, of heb je zin in een etentje op een prachtige locatie? De Theetuin in Rijsoord is elke dag open en combineert dat allemaal. Check alle mogelijkheden via de oranje knop hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door De Theetuin – Restaurant en Partycentrum. Meer over De Theetuin – Restaurant en Partycentrum ontdekken?

De Theetuin – Restaurant en Partycentrum restaurants en horeca

Pruimendijk 16, Ridderkerk

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.