Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Blijvend afvallen zonder dieet: deze reviews bewijzen dat het kan

Aangeboden door Tren Counseling 4 september 2020

Wijntje hier, comfortfood daar, sportschool dicht… Hallo coronakilo’s! Maar dankzij Monique van Tren Counseling zwaaien we die overtollige pondjes net zo hard weer uit. Zij heeft namelijk een unieke én effectieve manier om blijvend af te vallen, zonder dieet. 

Door de behandeling van Tren Counseling verlies je gewicht, zonder daar de hele dag mee bezig te zijn. En ook van eindeloos jojoën is geen sprake: met deze methode houd je voor de rest van je leven controle over je gewicht. Hoe dan? Nou, door vier kleine prikjes in je oren! Auriculotherapie, heet dat.

Werkt op 3 manieren

Deze prikjes hebben op verschillende manieren effect:

  1. Je hebt geen zin meer in zoetigheid.
  2. Je vetverbranding gaat sneller.
  3. Je maag geeft eerder aan dat je genoeg hebt gehad.

Je leest er meer over op de website van Tren Counseling.

Dit kun je verwachten

Monique is regelmatig in Dordrecht; op donderdagavond 17 september weer, en op donderdagavond 15 oktober. Komt donderdag je niet uit? Dan zijn Rotterdam (maandagavond) of Rhoon (woensdagavond) een optie.

Tijdens je eerste afspraak legt ze alles rustig uit, zodat je precies weet wat je te wachten staat. Pas als jij besluit ervoor te gaan, betaal je inschrijfgeld. Dat is inclusief de eerste behandeling. Daarna kun je er iedere vier weken voor kiezen om terug te komen voor een vervolgbehandeling.

Coaching en begeleiding

Buiten dat de behandeling zelf de ‘moeite’ waard is, is Monique ook nog eens een heel fijn, positief mens. Tijdens het traject zal ze je coachen en begeleiden, en helpt ze je op weg met je persoonlijke doelstellingen. Heb je een vraagje? Dan kun je haar simpel een app’je sturen.

Je kunt verder lezen onder de foto.

Tren counseling
Monique (links) aan het werk

Recensies

Op de website van Tren Counseling spreken de reviews voor zich. Een greep uit de lovende verhalen:

  • Carla: “In 5 maanden 17 kilo kwijtgeraakt, de knop is om! Bewuste keuzes leren maken doordat de zoet behoefte is verdwenen en je sneller vol zit, maar verder bijna alles kunt eten.”
  • Dennis: “In het begin was ik sceptisch maar de kilo’s vlogen eraf! En dat zonder honger gevoel en je kunt bijna alles eten!”
  • Grace: “Maar liefst 10 kilo in 2 maanden! Geloof me, je krijgt er geen spijt van maar waar voor je geld!”
  • Agnes: “Ik was best wel sceptisch, ben een echte suikerjunk. Maar ben nu 1 week bezig en er is 1.4 kilo af. En zonder veel moeite en geen trillende handen omdat ik geen suiker eet.”
  • Wilma: “Hele goede en vriendelijke begeleiding. Als er vragen zijn kun je via de mail altijd terecht. En als het even maandje moeilijker gaat dan krijg je goede feedback om de maand daarop weer resultaat te krijgen.”
  • Ismay: “Na 3 weken al 3 kg kwijt! Normaal ben ik erg sceptisch over alternatieve geneeswijzen, maar dit werkt echt goed. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik hiermee mijn streefgewicht bereik.”

Vergoed door je verzekeraar

Ben je aanvullend verzekerd? Dan kan je de kosten van de behandeling declareren. Afhankelijk van je zorgverzekeraar krijg je een gedeelte of zelfs het hele bedrag van de behandeling terug.

Probeer het ook!

Kijk via de oranje knop hieronder wanneer Monique weer in Dordrecht is, en boek meteen een afspraak. Je kunt ook bij Tren Counseling terecht als je wilt stoppen met roken of last hebt van overgangsklachten.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Tren Counseling. Meer over Tren Counseling ontdekken?

Tren Counseling

zorg

Op aanvraag

Haringvlietstraat 515, Dordrecht

Bekijk meer:zorg

adv.