Bankhangen of de stad in: 5 x leuke tips voor dit weekend

Door Lisanne Doff 15 maart 2019

In het weekend kun je lekker thuis blijven of de deur uit gaan. Daarom hebben we vijf afwisselende tips voor de vrijdag, zaterdag en zondag. Bankhangen of de stad in. Wat ga jij doen?

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Miljoenenjacht kijken

Publiek bij de opnamen van de Postcode Loterij Miljoenenjacht. | Foto: ANP

Misschien zijn we na dit weekend wel een miljonair rijker in Dordrecht! 50 stadsgenoten krijgen de kans om mee te doen in de tv show Miljoenenjacht. Zondag 17 maart zijn zij op televisie te zien en dan weten we de uitslag. De kans op de finaleplaats naast Linda de Mol is 1 op 500. Vervolgens ga je met een flink portie bluf het Gouden Koffer Spel spelen waarmee je zoveel mogelijk euro’s kan scoren. Of de finalist ook een Dordtenaar is weten we nog niet, maar een prijs krijgen ze sowieso. Iedereen in de studio krijgt namelijk een cadeautje! De uitzending zie je op zondag 17 maart van 20.00 tot 21.30 uur bij RTL 4.

Back to the 80’s

Foto: Stockfoto

Vrijdagavond kun je naar de een na laatste schaatsdisco van dit seizoen. Het thema is: Back to the 80’s. Van 20.00 tot 22.00 uur kun je schaatsen en meezingen op de hits én er is een dj aanwezig. Vrijdag zijn de kaarten voor €7,20 per persoon te koop bij de receptie van de Sportboulevard.


Meer over Sportboulevard Dordrecht ontdekken?

Sportboulevard Dordrecht bootcamp

Op aanvraag

Fanny Blankers-Koenweg 10, Dordrecht

Bekijk meer:bootcamp

De finale van Holland’s Got Talent

Foto: BreakSquad

Dit weekend hoef je je ’s avonds niet te vervelen, want er is genoeg op tv. Niet alleen op zondag 17 maart zie je Dordtenaren in de uitzending van Miljoenenjacht, ook zaterdag 16 maart kun je de televisie afstemmen op RTL 4. Dan staat dansgroep BreakSquad in de finale van Holland’s Got Talent. De groep uit Gorinchem heeft ook leden uit Papendrecht én Dordrecht.

De liveshow van de finale van Holland’s Got Talent is zaterdag 16 maart om 20.00 uur te zien op RTL 4. Rond 22.00 uur is de live-uitzending van de finale afgelopen. Heb je de uitzending gemist? Geen probleem, want op zondag 17 maart is de herhaling om 18.00 uur te zien op RTL 8.

Open atelierroute

Foto: Open Atelierroute

Ruim 60 professionele beeldend kunstenaars en vormgevers uit Dordrecht openen op 16 en 17 maart hun deuren voor het publiek. Ze tonen dan hun nieuwste creaties en vertellen over hun werk. Een plattegrond met de deelnemers is vanaf 11.00 uur verkrijgbaar bij Pictura. Daarnaast zijn er rondleidingen langs de favoriete ateliers van Jos Deuss (voormalig restaurator Dordrechts Museum), Masja Ottenheim (Dordtenaar 2018 en mede-oprichter DOOR) en Jan Zobel (programmamaker Kunstmin) langs hun favoriete ateliers. Naar de ateliers die buiten het centrum liggen zijn speciale bustours. Voor de rondleidingen en de bustours moet je je van te voren aanmelden via: [email protected] De open atelierroute is van 11.00 tot 17.00 uur.


Meer over Pictura Teekengenootschap ontdekken?

Pictura Teekengenootschap galeries

Vandaag gesloten

Voorstraat 190, Dordrecht

Bekijk meer:galeries

Internationale LifeSaving Event van de reddingsbrigade

Sportboulevard Dordrecht
Foto: Facebook Sportboulevard Dordrecht

De Dordtse Reddingsbrigade (DRB) organiseert op 16 en 17 maart 2019 het Internationale LifeSaving Event (ILSE). Twee dagen lang worden in het zwembad aan de Sportboulevard spectaculaire onderdelen gezwommen door nationale en internationale jeugd, volwassenen en masters. De onderdelen bestaan bijvoorbeeld uit hinderniszwemmen, popduiken en vervoeren, de pop aanklikken, onder water zwemmen en de pop oppakken en vervoeren. Iedereen is welkom om in het zwembad naar de series en finales te kijken. De Dordtse Reddingsbrigade zegt dat dit een unieke gelegenheid is om in aanraking te komen met een nog vrij onbekende sport. De toegang is gratis.

Lees ook:

Saint Patrick's Day Dordrecht - indebuurt Dordrecht

Van Guiness tot folkmuziek: hier vier je Saint Patrick’s Day

We hebben carnaval nog maar net achter de rug, en nu komt er weer een nieuw feestje aan. Aanstaande ...
Belicio Cheatday Dordrecht ijssalon ijswinkel ijsjes - indebuurt Dordrecht

Yummie! We krijgen een nieuwe ijszaak en ze verkopen meer dan ijs

We zijn binnenkort een ijszaak rijker en wel op Statenplein 140! De zaak heet Belicio-Cheatday en is...

Dit is waarom de nieuwe Leen Bakker anders is dan alle andere filialen

De woonwinkel, Leen Bakker, verhuist donderdag 14 maart van de Burgemeester de Raadtsingel naar de W...

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.