Speciaal voor de haters: anti-valentijnsdagtips

Door Caty Groen 13 februari 2018

Natuurlijk denken we ook aan de haters. Speciaal voor jullie een anti-valentijnsdag overzicht. Ontwijk de tortelduiven die aan elkaar geplakt zitten in restaurants en bioscopen en ga…

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Een potje bowlen

Gooi alle haatgevoelens van je af op de bowlingbaan. Denk aan een vreselijke ex als je een bal richting de witte kegels werpt en schreeuw het uit van geluk als ze allemaal omvallen. Op naar de bowlingbaan.

Je in het zweet werken

De kans dat je tortelduiven tegenkomt in de sportschool is vrij klein. Daarnaast werk je aan een fitter, strakker lijf. Winwin, dachten wij zo. Dus: duik de sportschool in vanavond.

Lekker snacken

Uit eten gaan is misschien niet het beste idee als je zo min mogelijk gezwijmel wilt meekrijgen. Maar je hoeft niet zelf te koken hoor, welnee. Ga naar de snackbar in een bestel een ordinair patatje oorlog met een berenklauw. Kost weinig, is a-romantisch en scheelt je ook nog eens afwas.

Thuis uit eten

Vind je de snackbar een slecht plan? Er zijn nog veel meer mogelijkheden. Heel veel Dordtse restaurants bezorgen hun maaltijden lekker makkelijk thuis. Kun je tóch lekker eten, maar zit je niet tussen de o-wat-zijn-je-ogen-toch-mooimensen.

thuisbezorgd Dordrecht

Lekker lui op de bank: dit is de top 10 Thuisbezorgd in Dordrecht

Je kent het vast wel: je komt laat thuis van je werk, de koelkast is leeg en het laatste waar je zin...

Ga naar de bouwmarkt

Op Valentijnsdag ben je he-le-maal veilig in de bouwmarkt. Stelletjes gaan op die dag echt geen douchekop uitzoeken voor de badkamer in het huis dat ze net saampjes gekocht hebben.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen

adv.