6 x super leuke weekendtips voor jong en oud

Door Lisanne Doff 15 februari 2019

Wat ga jij doen dit weekend? Wordt het een feestje? Of een wandeling? Of wil je nieuwe mensen ontmoeten? Wat het ook is, je hoeft je in het weekend niet te vervelen in Dordt, want er is genoeg te doen. Wij zetten vijf dingen voor je op een rijtje. 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Zin in het voorjaar!

Foto: Bahlmann Mode

De nieuwe voorjaarscollectie bij Bahlmann Mode is binnen en deze willen zij graag aan je presenteren. Tijdens een echte modeshows laten mannequins de nieuwe trends en mooiste artikelen zien. Er zijn ook lekkere hapjes en drankjes waar je van kan genieten. En als je een aankoop vanaf €99,95 doet, krijg je prachtige voorjaarsbloeiers cadeau. De modeshow is op zaterdag 16 februari van 10.00 tot 16.30 uur bij Bahlmann Mode.


Meer over Bahlmann Mode ontdekken?

Bahlmann Mode kledingwinkels

Nu gesloten09:30 - 17:00

Voorstraat 352, Dordrecht

Bekijk meer:kledingwinkels

Slaap kindje slaap

Foto: Uitgeverij Lemniscaat

Op zondag 17 februari 2019 vieren ze bij kinderboekhandel De Giraf in Dordrecht de start van Welkom! Met dit initiatief kunnen ouders van baby’s tot 3 maanden, naar de boekhandel met een geboortekaartje of inschrijfbewijs van hun kind om daar een gratis liedjesprentenboek als welkomstgeschenk op te halen. Slaap kindje slaap is het eerste boek en bevat kinderliedjes die de allerkleinsten al vroeg met hun ouders mee kunnen zingen en daar gebaren bij kunnen maken. Zo ontwikkelen kinderen spelenderwijs een gevoel voor taal. Je kunt van 15.00 tot 16.00 uur bij De Giraf terecht.


Meer over Kinder- en jeugdboekwinkel De Giraf ontdekken?

Kinder- en jeugdboekwinkel De Giraf boekhandels

Nu gesloten10:00 - 17:00

Groenmarkt 163, Dordrecht

Bekijk meer:boekhandels

Singles voor singles

Foto: Flickr

Ben je tussen de 45 en 65 jaar en heb je wel behoefte om andere mensen te ontmoeten? Dan kun je voor een goed gesprek terecht in de gezellige ontmoetingsruimte op Voorstraat 125. Vrijdagavond 15 februari kun je er voor €20,00 terecht, tussen 20.30 en 00.30 uur. Je entree is inclusief koffie of thee. Je kunt tijdens ‘singles voor singles’ ook swingen op de dansvloer. En zijn twee dj’s die vinyl draaien. Er kunnen maximum 40 personen deelnamen aan ‘singles voor singles’. Aanmelden kan nog  via Esther Hettema: 06 30194606 / [email protected] 

Een vet concert voor kinderen!

Foto: Facebook Hippe Gasten

Hippe Gasten maakt rock voor kinderen. Geen belerend vingertje of flauwe deuntjes, maar serieuze songs met gierende gitaren en pompende drums. Voor de kinderen die het station van K3 gepasseerd zijn en samen met hun ouders of verzorgers willen genieten van misschien wel hun eerste échte popconcert. Naast populariteit in Nederland is Hippe Gasten ook bekend in China. Daar zingen de bandleden dezelfde liedjes in het Nederlands: het ultieme bewijs dat muziek grensoverschrijdend en taalonafhankelijk is. Een kaartje voor het concert in Bibelot kost €12,00 en begint om 13.00 uur.


Meer over Bibelot ontdekken?

Bibelot poppodia

Nu open19:00 - 01:00

Noordendijk 148, Dordrecht

Bekijk meer:poppodia

Een wandeling naar De Elzen

De Elzen
Foto: IVN

Op zaterdag, 16 februari 2019, is er een publiekswandeling (dus voor iedereen!) naar de Boswachterij De Elzen. Er wordt gestart vanaf het parkeerterrein aan de Oude Veerweg (nabij De Viersprong) in Dordrecht en wel om 10.00 uur. Deze wandeling duurt ongeveer 2 uur. Het thema is: “naar de knoppen!”.

 

 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Doen Getipt

adv.