5 x ideeën voor het aankomende weekend

Door Lisanne Doff 12 oktober 2018

Dit weekend wordt het heerlijk weer! Nog helemaal geen temperaturen om aan de herfst te denken. Maar als je je in de herfststemming wilt wanen, kun je naar een bockbierproeverij of één van de andere activiteiten dit weekend.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Cultuur snuiven

Foto: Stockfoto

Zaterdag 13 oktober is de tweede editie van de Dordtse Cultuurnacht. Verschillende Dordtse podia vermaken je in de avond en nacht met gratis cultureel vermaak. Op de gekste plekken vind je muziek- en theatertentoonstellingen. Zo kun je bijvoorbeeld bij en Onderwijsmuseum terecht voor een dansje op een old school feest. Er is een Aqua Rave in het Energiehuis en er zijn nog veel meer toffe dingen te doen.

dordrecht A16/N3 luchtfoto dordrecht uitslag

Een top 10-notering voor Dordrecht in de ranglijst van cultuursteden

Dordrecht is op steeds meer plekken een stad die in de lift zit. We staan zelfs hoog in verschillend...

Bier! 🍺

Bockbier Dordrecht herfst speciaalbier
Foto: website Biernet

De temperaturen zullen je dit weekend nog niet het gevoel geven dat het herfst is. Maar Visser’s Poffertje laat je alvast genieten van de verschillende bockbieren. Om je alvast enthousiast te maken, zijn hier wat namen van de bieren die je kunt proeven. De Hertog Jan Bock, de IJbok, Chouffe bock, Jopenbok en weizen- bock. Het laatste biertje is nog een verrassing. Je krijgt er ook nog hapjes bij. Reserveren is verplicht, de kosten bedragen €20,- per persoon.

De Tijd, Lokaal voor bieren Rob van Baarle

Op deze plekken moet je zijn om biertjes te drinken in Dordrecht

Eerder schreven we al over wijnbars en borrelplekken in Dordt en nu is het tijd om eens op een rijtj...

Beer Bobbi en Dikkie Dik

Foto: Boekhandel Vos & van der Leer

Voor de kleinsten kun je zaterdag 13 oktober terecht bij Boekhandel Vos & van der Leer. Daar komen Beer Bobbi en Dikkie Dik op bezoek. Beer Bobbi kun je komen knuffelen tussen 10.30 en 15.30 uur.  Dikkie Dik is jarig en viert dat met peuters, kleuters en hun ouders. Het is een sfeervolle muziekvoorstelling die begint vanaf 15.00. De toegang is gratis.

Jozua Douglas & Milja Praagman - Kinderboekenweek 2018 Dordrecht ®Mark Kohn - indebuurt Dordrecht

Dit is er te doen in Dordrecht tijdens de Kinderboekenweek

Van woensdag 3 tot en met zondag 14 oktober is het Kinderboekenweek. In veel gezinnen is het een jaa...

Judy Bank in Bibelot

Foto: Bibelot

Judy Bank lanceerde na haar deelname aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland haar debuutplaat in de zomer van 2014. Daarna trad ze op bij festivals zoals Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz. Judy verruilde haar piano voor een gitaar en vertrok naar Nashville om haar tweede album op te nemen. Nu is ze terug met nieuwe liedjes en staat ze vrijdagavond 12 okober in Bibelot voor een show.

Hou je mond met de lul-niet-lollie: Bibelot geeft ze gratis weg bij concerten

Concertpraters zijn een steeds groter wordende ergernis. Het zijn mensen die tijdens concerten gewoo...

Nog meer bier! 🍺🍺

Foto: Stockfoto

Vanaf 14.00 uur kun je zaterdag 13 oktober bij Café Restaurant Merz terecht voor nóg meer bier. Bij ‘Bockbier & Hier’ kun je biertjes proeven.
Er zijn verschillende  brouwerijen aanwezig, zoals Brouwerij Jopen Beer, Pontus Brewing, Brouwerij De Blauwe IJsbeer én de Dordtse brouwerij Ebontree. Je kunt een strippenkaart aanschaffen voor €27,50 waarmee je 7 bockbieren kunt proeven, inclusief gerechten. Of je koopt een los biertje voor €2,50.

Deze café’s zijn zo oud dat je vader of opa er nog een biertje heeft gedronken

Dordrecht is een eeuwenoude stad. En het leuke daaraan is dat er dus ook stokoude café's zijn. We he...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.