Wat een schatje! Kleine kitten Peertje zoekt een zorgzaam baasje

Door Lisanne Doff 11 februari 2019

Deze kleine lieverd is op zoek naar een lief en zorgzaam baasje. Peertje is een kitten van 6 maanden oud.

Achterstand in de groei

Peertje loopt achter in de groei en daarom is hij een stuk kleiner dan dat hij hoort te zijn. Helaas heeft hij een slechte start gehad. Vanaf het begin heeft hij veel last gehad van zijn darmen, snel aan de diarree en veel pijn. Hierdoor heeft hij een groeiachterstand opgelopen. Hij is lange tijd in het gastgezin goed verzorgd, maar nu is hij er klaar voor de wijde wereld in te gaan.

Gevoelige darmen

Momenteel krijgt hij speciaal voer voor zijn gevoelige darmen. Hier doet hij het beter op. Helaas zal dit probleem altijd blijven. Hij heeft gevoelige darmen en dit is helaas niet op te lossen. Meestal gaat het goed, maar sommige dagen heeft hij meer last. We merken ook dat hij wat minder energiek is dan een gemiddelde kitten. Hij kroelt het liefst met je en ligt daarbij graag in je nek. Ben je er niet om hem te knuffelen, kruipt hij graag in zijn knusse mandje.

Een serieus baasje

Het is belangrijk dat zijn nieuwe eigenaar dit serieus neemt. Hij mag niets anders dan zijn eigen voer, sommige dagen heeft hij veel last van zijn buik, zal wellicht af en toe een bezoekje aan de dierenarts nodig hebben als het minder goed gaat en het voer wat hij nodig heeft is prijziger dan gewoon voer. Maar ondanks dit alles is hij het dubbel en dwars waard! Hij is ongelofelijk lief en steelt je hart zodra je hem hebt ontmoet. Dus bezoeken in Dierentehuis Louterbloemen is op eigen risico. 😉


Meer over Dierentehuis Louterbloemen ontdekken?

Dierentehuis Louterbloemen dierenopvang

Nu gesloten11:00 - 16:00

Celsiusstraat 8, Dordrecht

Bekijk meer:dierenopvang
Baasje gezocht - Asieldier hond Broly - Dierentehuis Louterbloemen - indebuurt Dordrecht

Kijk nou die ogen! Misschien komt Broly wel naar jou

Broly is een knappe kruising tussen een Mechelse Herder, een Zwitserse Herder en een Anatolische Her...

Meer over

Dieren

adv.