Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Superschattige kittens zoeken een nieuw baasje in Dordrecht

Door Lisanne Doff 19 juni 2019

Och toch toch. Die snoetjes kun je toch bijna niet weerstaan? Ook dit jaar zijn er weer veel kittens terecht gekomen in Dierentehuis Louterbloemen. Hoe kan dat toch?

Update: alle kittens en Sientje hebben een nieuw huis gevonden.

Het heeft voornamelijk te maken met de vakantieperiode. Veel mensen gaan op pad en hebben op dit moment geen tijd om zo’n klein hummeltje op te voeden. Ook zijn er eigenaren die zwangere moederkatten op straat dumpen als er wordt opgemerkt dat ze zwanger is. Super zielig en juist de kleintjes hebben de ruimte nodig om hun energie kwijt te raken in een fijn huis.

Van sluwe tijgers tot snoezige knuffelaars

Bij Dierentehuis Louterbloemen zitten er op dit moment kittens in alle kleuren en maten. Van sluwe tijgers tot snoezige knuffelaars. Op deze jonge leeftijd kunnen ze nog alles leren, dat is een mooi voordeel. Kriebelen over zachte kittenbuikjes, iets fijners is er niet. Wil jij een kitten uit het asiel adopteren? Houd dan de website van Dierentehuis Louterbloemen in de gaten. Er is namelijk veel vraag naar de kittens, dus je moet er snel bij zijn.

Rubi en DJ

Kittens Dierentehuis Louterbloemen 2
Dit zijn Rubi en DJ | Foto: Dierentehuis Louterbloemen

Op dit moment zoeken onder andere Rubi en DJ een huis, een broertje en zusje van nu ongeveer zes weken oud. Ze verblijven in een gastgezin samen met hun moeder Nera. Rubi en DJ hebben een pittige start gehad, maar het gaat nu gelukkig heel goed met hen! Ze groeien steeds beter en zijn nu twee gezonde, speelse kittens, zoals het hoort. Over een aantal worden ze ingeënt en een week later mag het tehuis ze plaatsen bij hun nieuwe eigenaar. Je kunt de kittens nu al bezoeken bij het gastgezin. Ze zijn goed gesocialiseerd en vinden zelfs de hond in huis geen probleem. Ze spelen graag samen!

Jerry, Tom, Bea en Storm

Foto: Dierentehuis Louterbloemen
Eén van de kittens | Foto: Dierentehuis Louterbloemen

Jerry, Tom, Bea en Storm zijn bijna acht weken oud. Hun moeder Sientje was zwervend binnen gekomen en is bij Dierentehuis Louterbloemen bevallen. De kittens zijn groot gebracht in een gastgezin en zijn vier lieve en sociale kittens. Deze lieve katjes zijn toe aan een baasje en het zou erg leuk zijn als ze met z’n allen of met z’n tweetjes in een nieuw gezin geplaatst kunnen worden. Over een week of twee zijn ze klaar voor nieuwe baasjes.

  • Jerry is een heel lief cyper-wit katertje
  • Tom is een ondeugend cyper-wit katertje
  • Bea is een prinsesje en een zwart-wit poesje
  • Storm is een kleine ondeugd en een zwart-wit katertje.

Sientje

Moederpoes Sientje Dierentehuis Louterbloemen
Foto: Dierentehuis Louterbloemen

Ook Sientje, de moeder van de vier bovenstaande kittens, kun je adopteren. In het begin moet ze even aan je wennen, maar ze is een lieve poes en houdt van aandacht. Over een week of twee zijn haar kinderen oud genoeg en mag ze zelf ook bij een nieuwe baas geplaatst worden.

Hieronder vind je de informatie van Dierentehuis Louterbloemen. Op de website vind je alle katten en kittens. 


Meer over Dierentehuis Louterbloemen ontdekken?

Dierentehuis Louterbloemen dierenopvang

Gesloten11:00 - 16:00

Celsiusstraat 8, Dordrecht

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren Nieuws

adv.