Deze Dordtse asieldieren hebben creatieve en grappige namen

Door Lisanne Doff 24 maart 2019

Iedere week zetten wij één van de asieldieren uit Dierentehuis Louterbloemen in de spotlights. Het viel ons op dat een aantal van deze dieren super grappige namen hebben. Op het moment van schrijven wonen deze honden, katten, vogels en konijnen nog in het asiel en wachten ze op een nieuw baasje. Hoe leuk is het als jouw toekomstige huisdier deze naam heeft? 😄

Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

Ben & Jerry

Foto’s: Dierentehuis Louterbloemen

Kijk nou, wat een leuk stel! Ben en Jerry zijn twee geweldig leuke en knappe broers van 2 jaar oud. Ze zijn samen gevonden en helaas heeft zich geen eigenaar gemeld. Ze zijn nu dus samen op zoek naar een nieuwe eigenaar. Niet alleen qua uiterlijk lijken ze op elkaar maar ook hun karakters zijn haast hetzelfde. Ze zijn beide heel lief en zachtaardig, doen geen vlieg kwaad en zijn snel onder de indruk.

Simba

Foto: Dierentehuis Louterbloemen

Naaaaaaaants ingonyaaaaaaaaaama bagithi Baba. Las je deze woorden met het melodietje in je hoofd? Dan ben je vast niet de enige. Wij moesten er meteen aan denken toen we de naam van Simba zagen. Simba is wel wat kleiner dan de versie uit de Lion King, hij is namelijk een Shih Tzu van 7 jaar oud. 

Mufasa

Foto: Dierentehuis Louterbloemen

Als we het dan toch over de Lion King hebben, komt ook meteen Mufasa aan de beurt. Deze kater is, net als het personage in de Lion King, dol op aandacht. Mufasa is ondernemend, energiek en houdt ervan om naar buiten te gaan. Hij wil genoeg te doen hebben, maar houdt ook van gezelligheid binnen in huis. Wordt Mufasa koning bij jou thuis?

Ying

Foto: Dierentehuis Louterbloemen

Ying is een grasparkiet en op zoek naar haar Yang. Ze vindt het maar saai om alleen in een hok te zitten. Daarom heeft ze het liefst gezelschap van een soortgenootje. Ze is een nieuwsgierig type en houdt van ruimte om haar heen. Wie heeft een Yang die Ying opvrolijkt?

Bonni

Foto: Dierentehuis Louterbloemen

De naam Bonni doet ons denken aan het duo Bonnie & Clyde. Gelukkig is Bonni een stuk minder gevaarlijk. Ze werd als zwerver bij dierenasiel Louterbloemen binnengebracht en er is geen eigenaar die zich heeft gemeld. Bonni zoekt een nieuw huis waar al een ander konijn woont, zodat ze gezelschap heeft. En het konijn hoeft niet per se Clyde te heten. 😉

Nena

Nena asieldier van de week
Foto: Dierentehuis Louterbloemen

99 Luftballons! Krijg jij ook altijd dit nummer in je hoofd als je de naam Nena hoort? Deze lieve hond deed ons denken aan de Duitse zangeres. Nena is een kruising Rottweiler en 4,5 jaar oud. Ze is sociaal naar mensen, speels, vriendelijk en heel gehoorzaam. Ze is naar het asiel gebracht, omdat haar baasje geen tijd meer had en met gezondheidsproblemen kampt. Nena komt uit een gezin met vier kinderen, dus aan drukte is ze gewend.

Mexx

Foto: Dierenasiel Louterbloemen

Mexx verblijft al sinds augustus in dierenasiel Louterbloemen. Het is een pittig konijn en ze weet goed wat ze wel en niet wil. Ze heeft graag de ruimte, maar vindt het ook erg fijn om een maatje te hebben. Het liefst een konijn dat net zo pittig is als zij. Mexx is een mooi en groot konijn en daarom past een naam van een modemerk perfect bij haar.

Lees ook:

Zo gaat het nu met mopshondje Lola

Dordrecht, en eigenlijk heel Nederland, was in shock toen het mopshondje Lola graatmager onderaan ha...
losloopgebieden dordrecht hond uitlaten uitlaatgebied Zwijndrecht Hendrik-Ido-Ambacht

Dit zijn de leukste losloopgebieden voor honden in en rondom Dordrecht

Natuurlijk mag je je hond bijna overal aangelijnd mee naartoe nemen. Maar waar mag je trouwe viervoe...

Meer over Dierentehuis Louterbloemen ontdekken?

Dierentehuis Louterbloemen dierenopvang

Nu gesloten15:00 - 16:00

Celsiusstraat 8, Dordrecht

Bekijk meer:dierenopvang
Pagina 1 / 7
⟵ swipe swipe ⟶

adv.