Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Ceasars baasjes verhuisden naar het buitenland en nu zoekt hij een nieuw thuis

Door Lisanne Doff 12 januari 2021

Dit is Ceasar: een knappe Staffordshire Terrier van 3 jaar oud. Ceasar is een vriendelijke, sociale vent die gek is op aandacht. Helaas gingen zijn baasjes verhuizen naar het buitenland en kon Ceasar niet mee. Nu is hij op zoek naar een nieuw thuis. Word jij zijn nieuwe baas?
Uit de Kijk Het Klikt test van Louterbloemen is hij als groene Actieveling gekomen. Ceasar is een druk en actief baasje. Hij heeft daarom veel beweging en uitdaging nodig bij zijn nieuwe eigenaar. Ook moet zijn nieuwe eigenaar stevig in zijn schoenen staan en ervaring hebben met het ras, want Ceasar gaat graag zijn eigen gang. Gelukkig kun je zijn aandacht snel krijgen door iets lekkers aan te bieden en is hij daardoor heel goed te trainen. De basiscommando’s kent hij prima en volgt deze ook netjes en zonder problemen op.

Je kunt verder lezen onder de foto.

Foto: Dierentehuis Louterbloemen

Niet bij kleine kinderen

Ceasar is gek op spelen, maar schiet snel door in zijn opwinding. Hierdoor kan hij tijdens het spelen wat grof worden. Om die reden plaatst Louterbloemen hem niet bij een gezin met kleine kinderen. Aan de riem is hij erg enthousiast en wil alles ruiken en zien. Hij trekt in zijn enthousiasme hard aan de riem. Bij zijn oude eigenaar kon hij goed met andere honden overweg. Bij Louterbloemen zijn ze daar niet zo zeker van. Vanwege zijn pittige karakter kan hij wel eens uitvallen naar andere honden en dan met name naar honden die ook uitvallen tegen hem. Om die reden heeft Louterbloemen besloten om hem te laten castreren. Zij merken dat hij nu al wat rustiger wordt.

Gescheurde knieband

Toen Ceasar nog maar net een paar dagen in het asiel was, begon hij mank te lopen met zijn achterpoot. Na controle door de dierenarts en een foto bleek dat zijn knieband was gescheurd. Met een operatie is dit nu verholpen. Wel moet hij nog even rustig aan doen met zijn poot, wat hij soms best wel lastig vindt. Over een paar weken vindt de controle foto plaats en weten we of de operatie geslaagd is. Tot die tijd houden we Ceasar daarom nog even bij ons. Uiteraard is het wel mogelijk om langs te komen voor een kennismaking met deze knapperd. Als je interesse hebt, kun je contact opnemen met Louterbloemen via 078-6137902.


Meer over Dierentehuis Louterbloemen ontdekken?

Dierentehuis Louterbloemen dierenopvang

Gesloten12:00 - 16:00

Celsiusstraat 8, Dordrecht

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.