Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht! Harm is een lieve en actieve hond en altijd in voor een wandeling

Door Lisanne Doff 12 augustus 2019

Deze week zetten we Harm in het zonnetje. Hij is een lieve hond van 4 jaar en een kruising Greyhound. Uit de Kijk, Het Klikt! test is Harm als een groene Actieveling gekomen. En actief is hij zeker.

Hij heeft lange tijd in een ander asiel gezeten, maar heeft daar helaas geen baas gevonden. Nu zit hij bij Dierentehuis Louterbloemen en gaat hij het opnieuw proberen. Harm is een vriendelijke hond en is tegen iedereen vriendelijk en enthousiast. Helaas is hij niet gek op andere honden en kan hij niet overweg met katten. Daar is zijn windhondenbloed te sterk voor. Hij jaagt graag achter kleine dieren aan en kan daarom ook niet zomaar overal loslopen.

De poten strekken

Harm moet eigenlijk iedere dag even zijn poten strekken met een paar sprintjes. Dit vindt hij heerlijk. Of hij bij kinderen kan wonen, is helaas niet bekend. Omdat hij zo vriendelijk is, is het waarschijnlijk geen probleem, mits de kinderen wat groter zijn. Hij kan in zijn enthousiasme namelijk wat lomp zijn.

Een beetje mank

Toen hij als zwerver bij het vorige asiel in Eindhoven werd binnengebracht, werd geconstateerd dat zijn voorpoot gebroken is geweest. Zijn poot is helaas niet goed geheeld. Hij heeft hier gelukkig nog weinig last van, alleen is één van zijn voorpoten nu iets korter. Het lijkt alsof hij een beetje mank loopt. Harm krijgt iedere dag een pijnstiller en daarmee gaat het goed.

Heb je interesse in Harm? Dan kun je contact opnemen met Dierentehuis Louterbloemen voor een kennismaking.


Meer over Dierentehuis Louterbloemen ontdekken?

Dierentehuis Louterbloemen dierenopvang

Gesloten11:00 - 16:00

Celsiusstraat 8, Dordrecht

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook: 

Zo gaat het nu met de jonge vosjes in de Biesbosch

Weet je nog dat we in juni een video deelden van schattige, jonge vosjes die met elkaar aan het spel...

Bah, een wespenplaag! 7 x tips om ze op afstand te houden

Dit jaar zijn er véél meer wespen dan andere jaren. Dat komt omdat het vorig jaar lang zomer bleef, ...

Meer over

Dieren

adv.