Baasje gezocht! Deze Dordtse asieldieren zijn op zoek naar een nieuw huis

Door Lisanne Doff 16 april 2019

Wil je graag een (nieuw) huisdier? Wat is er dan mooier om een hond, kat, konijn of vogel uit het asiel te adopteren! En dit weekend kun je Pasen vieren met de dieren in Dierentehuis Louterbloemen.

Kinderen kunnen zich laten schminken of met Cupidolo paaseieren zoeken of op de foto. Ook mag je een traktatie aan de asieldieren geven tijdens een rondleiding en je kunt mee met een ritje in de dierenambulance. Op zaterdag 20 april kun je van 12.00 tot 16.00 terecht aan de Celsiussstraat 8.

Benieuwd welke dieren al een tijdje een huis zoeken? We zetten er een paar in het zonnetje!

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Blacky

Foto: Dierentehuis Louterbloemen

Het liefst kruipt Blacky bij je op schoot en na het kroelen gaat hij er graag samen met zijn baasje op uit. Het is een energiek kereltje en heeft bij zijn oude eigenaar eigenlijk altijd zijn zin gekregen. Enige vorm van opvoeding is dus zeker gewenst.

Consequent baasje

Soms kan hij schrikachtig reageren op vreemde geluiden en bewegingen. Hij moet leren dat alles om hem heen gewoon is. Blacky zoekt een consequente eigenaar die samen met hem de wereld wil verkennen. Wil je meer informatie over Blacky of ben je nieuwsgierig naar de andere dieren? Neem dan contact op met Dierentehuis Louterbloemen.

Ben & Jerry

Foto’s: Dierentehuis Louterbloemen

Kijk nou, wat een leuk stel! Ben en Jerry zijn twee geweldig leuke en knappe broers van 2 jaar oud. Ze zijn samen gevonden en helaas heeft zich geen eigenaar gemeld. In maart vonden ze een nieuw huis, maar ze konden niet lang blijven vanwege allergieën. Ze zijn nu dus samen op zoek naar een nieuwe eigenaar.

Zachtaardig

Niet alleen qua uiterlijk lijken ze op elkaar maar ook hun karakters zijn haast hetzelfde. Ze zijn beide heel lief en zachtaardig, doen geen vlieg kwaad en zijn snel onder de indruk.

Daley

Foto: Dierentehuis Louterbloemen

Uit de Meet Your Match test is Daley als oranje Kameraad gekomen. Het is een stoere kerel en laat het kaas niet van zijn brood eten, maar Daley heeft ook een zachte kant en doet niets liever dan met zijn bazin kroelen. In het asiel merken ze dat hij vooral erg gesteld is op de vrouwelijke medewerkers.

Zijn eigen ding doen

Andere katten mijdt hij liever. Daley zoekt een rustig thuis waar hij lekker zijn eigen ding kan doen en af en toe de nodige aandacht en liefde mag ontvangen. Voor meer informatie over Daley of nieuwsgierig naar de andere dieren in het asiel? Dan kun je contact opnemen met Dierentehuis Louterbloemen.

Update: Daley heeft na lange tijd een baasje gevonden!

Mexx

Foto: Dierenasiel Louterbloemen

Mexx verblijft al sinds augustus in dierenasiel Louterbloemen. Het is een pittig konijn en ze weet goed wat ze wel en niet wil. Ze heeft graag de ruimte, maar vindt het ook erg fijn om een maatje te hebben. Het liefst een konijn dat net zo pittig is als zij. Er zijn al meerdere partners aan haar voorgesteld, maar ze heeft ze steeds afgewezen.

Ruimte voor Mexx

Deze kieskeurige dame wacht met smart op een nieuw huisje. Heb jij de ruimte voor Mexx? Dan kun je kennismaken of een kijkje nemen op de website van Louterbloemen.


Meer over Dierentehuis Louterbloemen ontdekken?

Dierentehuis Louterbloemen dierenopvang

Nu gesloten11:00 - 16:00

Celsiusstraat 8, Dordrecht

Bekijk meer:dierenopvang

 

Pagina 1 / 4
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Dieren Nieuws

adv.