Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Baasje gezocht! Allemansvriend Wokan is gek op aandacht, speelgoed en snoepjes

Door Lisanne Doff 10 december 2019

Grote lobbes Wokan is een echte allemansvriend. Hij is een uit de kluiten gewassen Duitse Staander (met stamboom) van bijna 8 jaar oud.

Sterke reus

Wokan werd te sterk voor zijn baasje en kwam de laatste tijd alleen nog maar in de tuin om zijn behoefte te doen. Zijn baasje kon hem niet meer normaal uitlaten, omdat ze hem niet meer aan kon. Wokan is een reus en ook nog eens heel sterk. Maar met de juiste uitrusting, zoals een goed anti-trektuig gaat het uitlaten prima.

Onzeker

Wokan is onzeker naar andere honden toe. Als hij een andere hond op straat ziet, gaat hij blaffen. Als hij eenmaal in de buurt komt van andere honden gaat het eigenlijk altijd goed. Blaffende honden bijten niet.

Postief in het leven

Hij vindt het heerlijk om samen met zijn baas te wandelen of om actief mee te rennen naast de fiets. Wokan is een gehoorzame hond en je hebt meteen zijn aandacht met iets lekkers. Hij is snel afgeleid en moet leren om de aandacht wat langer vast te houden. Wokan staat verder positief in het leven, het is een vrolijke vent die zich prima kan vermaken met een speeltje! Heb je interesse in Wokan of wil je meer informatie? Ga dan naar de website of neem contact op via 078-6137902.

Lees ook:

Help mee: Louterbloemen is in de race voor Serious Request voor Dieren

Elk jaar organiseert radiozender 3FM de actie ‘Serious Request’ om geld in te zamelen voor een goed ...

Pas op: Een ‘dode’ egel moet je niet zomaar begraven

In de winter is de kans groot dat je in je achtertuin egels tegenkomt die niet meer bewegen. Waarsch...

Meer over Dierentehuis Louterbloemen ontdekken?

Dierentehuis Louterbloemen dierenopvang

Gesloten15:00 - 16:00

Celsiusstraat 8, Dordrecht

Bekijk meer:dierenopvang

Meer over

Dieren

adv.