Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Agossie: lieverd Max wacht nog steeds op een baasje!

Door Redactie indebuurt Dordrecht 19 november 2019

Max is al eerder asieldier van de week geweest. Het is zo’n lieverd en we begrijpen niet dat er nog niemand voor hem is gekomen. Daarom zetten we Max gewoon nog een keer in het zonnetje!

Max is een kruising Friese Stabij met een Golden Retriever. Hij komt van een boerderij waar geen ouderdieren aanwezig waren. Hij was toen 6 weken oud, waardoor hij slecht gesocialiseerd is. Gelukkig heeft hij altijd één eigenaar gehad, maar wegens gezondheidsredenen van zowel baas als hond, moest Max worden afgestaan.

Waakse hond

Max is in het asiel onzeker, angstig en afwachtend bij vreemden. Bij zijn oude baas was hij waaks. Als er iemand langs liep, sloeg Max direct aan. Maar buiten kan hij enorm schrikken van vreemde geluiden. In huis ligt hij het liefst onder de tafel en bij zijn vorige baas sliep Max onder het bed. Toch heeft hij momenten dat hij naar je toe komt en geniet van aandacht. Daarnaast kan hij lekker gek doen met een speeltje.

Rustig huishouden

Max heeft een baas nodig die veel geduld, tijd, en aandacht kan geven. Ook is het fijn als zijn nieuwe baas ervaring heeft met honden. In een rustig huishouden voelt Max zich het meest op zijn gemak. Met andere honden kan hij prima overweg, maar hij laat zich gemakkelijk ondersneeuwen. Heb jij een plekje voor Max? Neem dan contact op met Dierentehuis Louterbloemen.


Meer over Dierentehuis Louterbloemen ontdekken?

Dierentehuis Louterbloemen dierenopvang

Geopend11:00 - 16:00

Celsiusstraat 8, Dordrecht

Bekijk meer:dierenopvang

Meer dierennieuws:

Pas op: Een ‘dode’ egel moet je niet zomaar begraven

In de winter is de kans groot dat je in je achtertuin egels tegenkomt die niet meer bewegen. Waarsch...

MAG DAT: autorijden met een hond los naast je in de auto?

Wij Dordtenaren nemen onze trouwe viervoeters graag mee op pad. Terwijl we de zoveelste hond zagen d...

Meer over

Dieren

adv.