Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Actief baasje gezocht! Teddy heeft veel energie en houdt enorm van knuffelen

Door Lisanne Doff 8 oktober 2019

Deze week zetten we Teddy in het zonnetje. Ze is een super actieve en sociale stafford van twee jaar oud.

We weten helaas niet precies waar ze vandaan komt en kunnen dus weinig vertellen over haar achtergrond. Ze is vriendelijk, kruipt het liefst bij je op schoot, maar kan hierbij ook erg onstuimig zijn naar mensen.

Omgang met andere dieren

Ze moet niet zoveel hebben van grote, lange, brede mannen. Hierdoor voelt ze zich bedreigt. Wellicht dat dit iets te maken heeft met wat ze heeft meegemaakt. Een cursus zal voor haar een goed begin zijn bij haar nieuwe eigenaar. De omgang met andere dieren moet nog in goede banen worden geleid. Naar andere honden kan ze best fel reageren. Onderdanige, rustige reuen zullen geen probleem opleveren, maar met katten kan ze niet overweg.

Actieve eigenaar

Dierentehuis Louterbloemen zoekt voor Teddy een actieve eigenaar die veel met haar wil ondernemen. Lekker samen wandelen, trainen en spelen en natuurlijk heel veel kroelen. Ze barst namelijk van de energie en als ze zich gaat vervelen zal ze vervelend gedrag kunnen vertonen.

Contact

Ze wordt niet bij jonge kinderen geplaatst, vanwege haar onstuimigheid. Heb je interesse in Teddy? Neem dan contact op met Dierentehuis Louterbloemen.


Meer over Dierentehuis Louterbloemen ontdekken?

Dierentehuis Louterbloemen dierenopvang

Gesloten11:00 - 16:00

Celsiusstraat 8, Dordrecht

Bekijk meer:dierenopvang

Lees ook: 

Gaaf! Deze wilde dieren uit de Biesbosch staan op beeld

Vossen, bevers, wezels en nog veel meer dieren leven in de Biesbosch. Om deze wilde dieren in de Bie...

Meer over

Dieren

adv.