DPG Media is gestopt met de uitgave van De Stem van Dordt. Vanaf nu kun je voor het lokale nieuws in Dordrecht online terecht bij indebuurt Dordrecht.  

 

Over indebuurt Dordrecht

We informeren, inspireren en amuseren onze lezers elke dag door leuke verhalen en het belangrijkste nieuws over Dordrecht te delen. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook of Instagram en abonneer je op onze nieuwsbrief. Meer weten over indebuurt en onze aanpak? We hebben een aantal duidelijke uitgangspunten geformuleerd, ontdek ze hier.

Tip onze redactie

Heb jij een nieuwtje voor ons, een goed persoonlijk verhaal, wil je dat we iets voor je uitzoeken voor onze rubriek Mysterie opgelost of vind je het leuk om mee te schrijven aan ons platform? We horen het graag van je.

Adverteren bij indebuurt Dordrecht

Bij indebuurt helpen we (lokale) ondernemers met de promotie van hun bedrijf. Hierbij kiezen we meestal niet voor banners, maar voor advertentieoplossingen als artikelen op maat (branded content). In zo’n artikel kan een ondernemer zijn verhaal kwijt over mooie producten, geweldige gasten of bijzondere achtergronden. Ook plaatsen we geregeld lokale aanbiedingen, vacatures en agendapunten. Nieuwsgierig naar wat we allemaal voor een ondernemer kunnen betekenen? Hier lees je meer over de commerciële mogelijkheden.