Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Jip was bij de workshop Salsa dansen op Palm Parkies en dat verliep zo + video

Door Jip 13 augustus 2019

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen die ze meemaakt. Deze keer werd ze uitgenodigd voor de Latin Editie van Palm Parkies. 

Jip goes Latin

Zo ben je ergens nog nooit geweest en vervolgens ga je binnen een paar weken voor de tweede keer. Ik ben uitgenodigd door Palm Parkies, de Latin Edition, om een workshop Salsa bij te wonen. Ik heb begrepen dat er door de organisatie op mijn deelname wordt gehoopt. Vooral op een dansje van mijn kant. Maar ik besluit voorlopig eerst maar even toeschouwer te blijven en mijn dans skills thuis voor de spiegel met rolgordijnen, rolluiken en andere verduisteringsmiddelen naar beneden, wat te verbeteren. Ik vermoed namelijk dat de buitenwereld mijn moves nog niet helemaal kan verwerken!

Eén groot feest

Maar goed, het is tenslotte een workshop. Van proberen kun je leren, dus let ik goed op. Enthousiast word ik begroet door Rob Hartman van Latin Club & Events. Hij vertelt dat dansen zeer zeker verbroederd, je happy maakt en er vanavond diverse dansscholen hun medewerking verlenen. Verder is er een dj, een infomarkt en als klapstuk een houten dansvloer. Ik moet toegeven dat het één groot feest is. De salsaband Orquesta Pegasaya doet het geweldig, wat een vrolijkheid! Het valt dan ook niet mee om hierbij stil te blijven staan. In mijn hoofd ben ik al zes keer die houten dansvloer over gezwierd!

Huppelend naar huis

Helemaal blij neem ik afscheid en ‘lichtvoetig’ huppel ik naar huis. Had ik misschien toch maar even…… “Nee Jip,” spreek ik mezelf streng toe, laat het voorlopig maar even bij schrijven. Dat is voor mij ook een soort van dansen: ‘dansen op papier’.

Hier nog een video om even na te genieten:

Liefs,

van Jip

Lees meer van Jip: 

Jip bezocht de weekmarkt en sprak deze marktverkopers over hun werk

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen ...

Jip ging voor het eerst naar Palm Parkies en toen gebeurde dit

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen ...
Marcel Veenendaal DI-RECT Live at Wantij 2019

Jip ging naar Live at Wantij en ontmoette Nielson, Wulf, Marcel Veenendaal en Racoon

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen ...

Meer over

Column Video

adv.