Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Column

Jip sprak met Kenny B over een Surinaamse brasa en zijn muzikale voorbeeld + video

18 oktober 2019

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen die ze meemaakt. Deze keer interviewde ze Kenny B, voor zijn concert in Bibelot.

Jip was bij de Dordtse Cultuurnacht en maakte dit mee

14 oktober 2019

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen die ze meemaakt. Deze keer was ze bij de Dordtse Cultuurnacht. 

Jip tipt een grote kledingverkoop met kleine prijsjes

7 oktober 2019

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen die ze meemaakt. Deze keer was ze bij de inbrengdag van de najaarkledingbeurs van de UVV…

Jip sprak Sander en Willemijn Nobel bij de opening van Nobel’s Pakhuis

30 september 2019

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen die ze meemaakt. Deze keer was ze bij de opening van Nobel’s Pakhuis.

Jip sprak met Wim Hardenbol over zijn vakantie, werk, beperking én de liefde

17 september 2019

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen die ze meemaakt. Deze keer sprak ze met Wim Hardenbol. 

Jip vierde met twaalf bruidsparen hun diamanten huwelijk en kreeg tips

6 september 2019

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen die ze meemaakt. Deze keer vierde ze met twaalf bruidsparen hun diamanten huwelijk.

[Video] Jip was bij de City Swim Dordrecht en zo zag dat eruit

2 september 2019

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen die ze meemaakt. Deze keer ging ze naar de City Swim Dordrecht. 

Jip ontmoette Maarten van der Weijden en vroeg hem het hemd van het lijf

29 augustus 2019

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen die ze meemaakt. Deze keer ging ze naar de laatste trainingsavond van de City Swim Dordrecht…

Jip was bij de trainingsavond van de City Swim en sprak deze stoere deelnemers

22 augustus 2019

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen die ze meemaakt. Deze keer ging ze naar de trainingsavond van de City Swim. 

Jip was bij de workshop Salsa dansen op Palm Parkies en dat verliep zo + video

13 augustus 2019

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen die ze meemaakt. Deze keer werd ze uitgenodigd voor de Latin Editie van Palm Parkies. 

Pagina 1 van 4

adv.