Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zoek je een baan? Deze vacatures staan nú open in Dordt

Door José de Jong 16 april 2019

Wij eilanders gaan het liefst nooit van ons eiland af. En met deze banen hoef je nooit over of onder de rivieren door te gaan om te werken. Staat er niets voor je bij? Kijk dan in ons volledige vacature-overzicht

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Dé baan voor interieurjunkies

Leen Bakker ziet graag wat jij in huis hebt. Verkoop je door naar klanten te luisteren, ze te adviseren en inspireren? Solliciteer dan op deze baan:

Leen Bakker vacature verkoopmedewerker - indebuurt Dordrecht

Verkoper

Parttime - Geplaatst op 16 apr 2019

De Beren zoekt een nieuwe sous-chef

Bij een vernieuwde Beer hoort ook een nieuwe kaart, en die mag jij als sous-chef bereiden. Je hoeft natuurlijk niet als een bezetene te werken als The Swedish Chef, maar je moet je wel net zo thuis voelen in de keuken. Je mag aan de slag in onze mooie binnenstad dus alleen al daarom vinden we deze baan top.

De Beren Dordrecht Scheffersplein eetcafé - indebuurt Dordrecht

Sous-chef

Fulltime - Geplaatst op 16 apr 2019

Run de toko bij Perry Sport

Wil je graag manager worden maar heb je nog geen ervaring? Ben je wel een geboren leider die anderen meekrijgt? Ga dan aan de slag als assistent store manager bij Perry Sport. De beste managementopleiding in de praktijk!

Perry Sport

Assistent Store Manager

Fulltime - Geplaatst op 16 apr 2019

Aan de slag als muziektherapeut

Muziek kan mooie dingen met mensen doen, en daar ben je van overtuigd als muziektherapeut. Bij Het Parkhuis zoeken ze een therapeut door middel van muziek cliënten met gedragsproblemen kan helpen. Lijkt dit je een mooie uitdaging, kijk dan snel naar de vacature:

Het Parkhuis Dordrecht - indebuurt.nl

Muziektherapeut

Parttime - Geplaatst op 16 apr 2019

Een bijbaan in Winkelcentrum Sterrenburg

Werk je als zelfstandige of ben je nog aan het studeren? Dan heeft Big Bazar een vacature die je ideaal kunt combineren. Je mag daar aan de slag als vulploegmedewerker voor één of meerdere dagen.

Big bazar

Vulploegmedewerker

Parttime - Geplaatst op 16 apr 2019
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.