Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Werken in een escape room of als pizzachef: 5x droombanen op ons eiland

Door José de Jong 8 januari 2019

Ze zijn er weer hoor, de leukste vacatures in Dordrecht. Stuk voor stuk banen waarvoor je de stadsgrenzen niet hoeft over te steken. Lekker aan de slag zonder iedere ochtend úren te reizen, dat kan dankzij deze banen. Staat er niets voor je bij, check dan ons volledige vacature-overzicht

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Werken in een escape room

Wij weten wel wat er nog leuker is dan een escape room bezoeken: werken bij een escape room. En de locatie aan de Vest zoekt een begeleider. Uiteraard mag je mensen lekker bang maken, maar de baan houdt nog veel meer in. Wat, dat lees je in de vacature:

RealEscapeRoom Dordrecht

Escape room begeleider

Oproep - Geplaatst op 08 jan 2019

Floormanager gezocht

Je juicht als FC Dordrecht scoort en je zit op de eerste rij bij de Dutch Windmills, en dat komt goed uit. Want als Floormanager bij Sportcentrum Dordrecht gaat je hart sneller kloppen van alles wat met sport te maken heeft. Lijkt het je leuk om te werken in een sportieve omgeving, dan is deze vacature iets voor je:

Sportcentrum Dordrecht - indebuurt.nl

Floormanager

Fulltime - Geplaatst op 08 jan 2019

Aan de slag als wijkverpleegkundige

Is There A Nurse In The House GIF by Miss America - Find & Share on GIPHY

Krijg je er energie van als geen dag hetzelfde is? Wil je graag met mensen en voornamelijk ouderen helpen? Dan is Thuiszorg de Wielborgh op zoek naar jou, want ze hebben plek voor een verpleegkundige in de thuiszorg.

Stichting Het Spectrum - De Wielborg thuiszorg - indebuurt.nl
Topper

Wijkverpleegkundige

Parttime - Geplaatst op 08 jan 2019

Voor alle pasta- en pizzafans

Foodies opgelet: Happy Italy zoekt koks. In de centrale productiekeuken mag je verse pasta’s, sauzen en groentes bereiden. We kunnen je niet garanderen dat er niet wat onsjes aankomen bij deze baan!

Vacature Happy Italy Dordrecht - indebuurt Dordrecht

Productiemedewerker Food

Parttime - Geplaatst op 08 jan 2019

Aan de slag als kapper

Het kappersvak is typisch zo’n bedrijfstak waar je het van praktijkervaring moet hebben. Tuurlijk is het wel handig om te weten hoe lang je permanentvloeistof in haar mag laten zitten, maar als kapper in opleiding weet je als geen ander dat praktijkervaring essentieel is. Bij Hizi Hair mag je aan de slag naast je studie.

Vacature Haarstylist Hizi Hair Dordecht - indeburut Dordrecht

Junior Stylist BOL/BBL

Stage - Geplaatst op 08 jan 2019
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.