5 x superleuke vacatures in Dordrecht

Door José de Jong 9 augustus 2018

Zoek je een nieuwe (bij)baan? Dan hoef je heus niet buiten de stadsgrenzen van Dordrecht aan de slag te gaan! Wij hebben vijf leuke vacatures in Dordrecht voor je verzameld. Zit er niks voor je bij? Kijk dan eens bij de andere Dordtse vacatures! 

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Begin je modecarrière bij Esprit

Van weekendhulp tot fulltime salesmedewerker: bij Esprit kunnen ze je goed gebruiken. Dus of je nu een bijbaan zoekt of een volledige baan, bij Esprit kun je aan de slag.

Esprit Dordrecht Bagijnhof - indebuurt Dordrecht

Diverse functies

Esprit
Fulltime_parttime - Geplaatst op 09 aug 2018

De Stroper zoekt een nieuwe souschef

Je hoeft natuurlijk niet als een bezetene te werken als The Swedish Chef, maar je moet je wel net zo thuis voelen in de keuken. Je mag aan de slag in onze mooie binnenstad dus alleen al daarom vinden we deze baan top.

Restaurant de Stroper

Souschef

De Stroper
Fulltime_parttime - Geplaatst op 09 aug 2018

Ga aan de slag in de nieuwe ReShare Store

Als eerste de nieuwste vintage en tweedehands kleding in je handen hebben, dat kan als je aan de slag gaat bij de ReShare Store. De tweedehands kledingwinkel van het Leger des Heils opent later dit jaar en is nu al op zoek naar een Floormanager en een Assistent Floormanager. Een buitenkansje, als je het ons vraagt.

ReShare Store Dordrecht - Leger des Heils - indebuurt Dordrecht

(Assistent) Floormanager

ReShare Store
Fulltime_parttime - Geplaatst op 09 aug 2018

Bak ze goud bij Bram

Want Bram zoekt enthousiaste patatbakkers. En ja mensen, dat is echt vakwerk. Lekker knapperig, niet te vet en niet te zout… Maar daar hoeven we jullie natuurlijk niets over te zeggen.

Bram Ladage

Patatbakker

Bram Ladage
Fulltime_parttime - Geplaatst op 09 aug 2018

Prima werken bij Primark

Net als dit schattige beertje ben je helemaal dol op mode. En dat modehart gaat sneller kloppen tussen omdat je daar de hele dag tussen mag lopen. Plus: je krijgt een training om je vaardigheden te ontwikkelen. Kijk, daar houden we van.

Primark Dordrecht

Verkoopmedewerker

Primark
Parttime - Geplaatst op 09 aug 2018
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken