Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Van werken met waterglijbanen tot popcorn verkopen: deze vacatures staan nú online

Door José de Jong 15 januari 2019

Blue Monday komt er al weer aan, zogenaamd de meest deprimerende dag van het jaar. Daarom hebben we deze leuke vacatures voor je opgesnort mét grappige gifjes. Want je boterham verdienen mag ook gewoon leuk zijn, als je het ons vraagt. Zit er niets voor je bij? Check dan ons volledige vacature-overzicht. 

Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Aan de slag als popcornverkoper


Zo vaak krijg je niet de kans om te werken in een popcornwinkel, dus dit lijkt ons zeker een leuke baan. Je mag niet alleen popcorn verkopen en samples uitdelen aan mensen. Ook weet je met enthousiasme alles te vertellen over popcorn. Ben je een echte liefhebber, solliciteer dan op deze baan:

Joshua Allenbrand Mirjam van Dijk American Gourmet Popcorn

Oproepkracht

Oproep - Geplaatst op 15 jan 2019

Werken bij Het Gerecht


Bij Het Gerecht werken ze met een klein hecht team. Komt er dan toch eens een plekje vrij, dan weet je dat je hier in een warm bad terecht komt. Benieuwd naar de functie van bedieningsmedewerker, kijk dan naar de vacature:

Grand Café Het Gerecht Voorstraat Dordrecht - indebuurt Dordrecht

Bedieningsmedewerker

Fulltime - Geplaatst op 15 jan 2019

Een baan met waterglijbanen


Soms zijn er vacatures waarvan je niet kan geloven dat ze bestaan. Zo ook met deze baan als netwerk- en systeembeheerder bij iSlide B.V. Je mag namelijk aan de slag met waterglijbanen. Super cool, als je het ons vraagt!

iSlide BV - indebuurt Dordrecht

Netwerk-/systeembeheerder voor games op waterglijbanen

Fulltime - Geplaatst op 15 jan 2019

Artiesten begeleiden bij Kunstmin


Achter de schermen werk bij Schouwburg Kunstmin heeft zo zijn voordelen. We zeggen niet dat je kunt chillen met artiesten, maar wel mag je hen (en andere medewerkers plus het publiek) gastvrij welkom heten in je functie als Duty Manager.

Schouwburg Kunstmin - Theater Dordrecht - indebuurt.nl

Duty Manager

Parttime - Geplaatst op 15 jan 2019

Zeeblauw zoekt een bedieningsmedewerker


Wil jij werken in een hippe zaak met een mooie ambiance, dan kun je nu aan de slag bij Zeeblauw. Het restaurant aan de Spuiboulevard zoekt namelijk bedieningsmedewerkers die het geen probleem vinden om met meerdere borden door het restaurant te lopen.

Zeeblauw Oesters Dordrecht - indebuurt Dordrecht

Medewerker

Parttime - Geplaatst op 15 jan 2019

Assistent Storemanager bij The Stone


Als je hart sneller gaat kloppen van de fijnste denim, leuke jurkjes en casual kleding voor dames en heren, dan hebben we dé baan voor je. The Stone in Winkelcentrum Sterrenburg is op zoek naar een Assistent Storemanager met een commerciële instelling. Lijkt dat je wat, kijk dan naar deze functie:

The Stone - Kledingwinkel Dordrecht - indebuurt.nl

Assistent Storemanager

Fulltime - Geplaatst op 15 jan 2019
Pagina 1 / 6
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.