Opgelet: deze droombanen staan nú online!

Door José de Jong 12 februari 2019

Poen, doekoe, duiten, cash: hoe je het ook noemt, het is fijn om het in je portemonnee of op je bankrekening te hebben. En met deze Dordtse vacatures kun je lekker bijverdienen of aan de slag gaan met je carrière. Staat er niets voor je bij? Kijk dan in ons vacature-overzicht.

<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Shoelovers opgelet!

Stiekem zijn we allemaal wel shoelovers, maar Shoeby is op zoek naar een speciale. Namelijk eentje die wil werken als shoelover in de schoenenwinkel. Je werkt als BBL’er en helpt klanten met een keuze maken.

BBL’er bij Shoeby

Shoeby – Dordrecht Bieshof
Stage - Geplaatst op 12 feb 2019

Gastvrije manager sales & horeca gezocht

Het klinkt misschien als een gekke combinatie, maar ons klinkt hij te gek. Je mag je als manager sales & horeca namelijk niet alleen bezig houden met doelen stellen als het gaat om nieuwe evenementen, maar ook het ontwikkelen van de horeca valt onder jouw verantwoordelijkheid.

Vacatures Dordrecht Schouwburg Kunstmin - Theater Dordrecht - indebuurt.nl

Manager Horeca & Sales

Schouwburg Kunstmin
Fulltime - Geplaatst op 12 feb 2019

Bijverdienen als fashionista

Als scholier of student heb je ’s avonds of in de weekenden een paar uurtjes vrij waarin je graag wat bijverdient. Klopt die omschrijving, dan is deze vacature als verkoopmedewerker misschien iets voor je:

C&A Bagijnhof Johan de Wittstraat - indebuurt Dordrecht.JPG

Verkoopmedewerker

C&A
Parttime - Geplaatst op 12 feb 2019

Aan de slag bij Jac Hensen

Denk je dat alleen damesmodezaken op zoek zijn naar fashionista’s? Nou, dan ben je misschien nog nooit binnen geweest bij Jac Hensen. De stijlvolle herenmodezaak zoekt een weekendhulp. Ook op koopavond mag je aan de slag!

jac hensen Dordrecht 1

Weekendhulp verkoopmedewerker

Jac Hensen
Parttime - Geplaatst op 12 feb 2019

Dé job voor foodies

Lekkerbekken opgelet: Bastion Hotel Dordrecht zoekt een medewerker keuken en restaurant. Niet alleen mag je je bezig houden met het bereiden van gerechten zoals de Bastion burger, ook valt het serveren van die gerechten onder jouw verantwoordelijkheden.

Bastion Hotel Dordrecht - indebuurt.nl

Medewerker keuken en restaurant

Bastion Hotel Dordrecht
Parttime - Geplaatst op 12 feb 2019

Werken bij Kruidvat met fijne personeelskorting

Nog zo’n fijne bijbaan hebben ze bij Kruidvat op het Pearl Buck-Erf. Want naast verschillende werkzaamheden, mag je je verder ontwikkelen met opleidingen en trainingen. En ook niet verkeerd: personeelskorting bij Kruidvat, Trekpleister en ICI PARIS XL!

Kruidvat Pearl Buck-Erf - indebuurt Dordrecht

Vakkenvuller

Kruidvat – Pearl Buck-Erf
Parttime - Geplaatst op 12 feb 2019
<< < Pagina 1 / 6 >
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.