Feesten voor je werk of elke dag vakantie: 5 x vacatures in Dordrecht

Door José de Jong 19 maart 2019

Op zoek naar een (bij)baan in de mooiste stad van Nederland? We helpen je op weg en zetten vijf leuke vacatures in Utrecht op een rij. Zit jouw droomjob er niet tussen, kijk dan even bij de andere Dordtse vacatures

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Elke dag vakantie

Wil je elke werkdag vakantie vieren? Dan hebben we een leuke vacature voor je gevonden. EuroParcs Resort De Biesbosch zoekt een cafetariamedewerker. Dat betekent waarschijnlijk alleen maar blije en gezellige mensen waar je mee werkt.

EuroParcs Resort De Biesbosch

Medewerker cafetaria

EaroParcs Resort De Biesbosch zoekt een Medewerker cafetaria Als medewerker cafetaria ben je b...

Aan de slag in een tassenwinkel

Sommigen hebben een voorliefde voor schoenen en anderen juist voor tassen. Val je in die laatste categorie, dan moet je deze vacature zeker even zien. Tassenwinkel MyBag in de Voorstraat zoekt namelijk een verkoopmedewerker:

Vacature verkoopmedewerkster Dordrecht - MyBag - indebuurt Dordrecht.JPG

Verkoopmedewerkster

MyBag zoekt een Verkoopmedewerkster Wij zoeken voor onze tassenwinkel een gezellige verkoopmed...

Werken bij Palm Parkies

Met elk zonnestraaltje dat we opvangen, kijken we al weer uit naar de mooie festivals die onze stad aandoen. Palm Parkies zoekt voor de Dordtse editie van 15 juli tot en met 26 augustus een klein legertje parkcrew dat zorgt voor de op- en afbouw van het festival. Lijkt je dat wel wat, werken en feesten tegelijk? Kijk dan op de website van Palm Parkies.

Elke dag aan het brood en banket

Heb je wel eens gegeten bij Villa Augustus, dan weet je dat ze daar verse zuurdesembrood, scones en gebak hebben. En die mag jij maken, want ze zoeken een brood- en banketbakker. Loopt het water je al in de mond van deze vacature, kijk dan naar de hele functie-omschrijving:

Villa Augustus Dordrecht - biologisch eten - indebuurt.nl

Brood- en banketbakker

Villa Augustus zoekt een Brood- en banketbakker Als brood- en banketbakker sta je afwisselend ...

Run je eigen toko

Okay, zo exotisch als een toko is deze kledingzaak niet, maar toch krijg je een grote winkel onder je hoede. Want OPEN32 zoekt een storemanager voor de winkel aan het Statenplein met een passie voor mode. Lijkt deze baan iets voor je, kijk dan naar de vacature:

OPEN32 Statenplein Dordrecht - indebuurt.nl.PNG

Storemanager

OPEN32 zoekt een Storemanager Als Storemanager zorg jij ervoor dat het team in jouw winkel ope...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.