Droombaan-alert! Deze vacatures staan nú open in Dordrecht

Door Lisanne Doff 14 mei 2019

Zo’n mooie stad als Dordrecht wil je toch eigenlijk zo min mogelijk verlaten? Gelukkig zijn er heel veel leuke Dordtse bedrijven die personeel zoeken, zodat je (bijna) iedere dag gewoon in je eigen stad aan de bak kunt. Dit zijn de leukste vacatures in Dordrecht van dit moment! Zit er niets voor je bij? Check dan de vacaturepagina.

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Werken in de bios

Ben jij zo iemand die de nieuwste films meteen heeft gezien? Dan is een baan als bioscoopmedewerker wat voor jou. Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van kaartjes, food en non-food. Ook controleer je de zalen en ben je medeverantwoordelijk voor de orde en netheid. Maar daarnaast krijg je ook nog korting op de films met je persooneelspas!

Bioscoop Kinepolis Dordrecht Popcorn

Bioscoopmedewerker

Kies je voor de functie van Bioscoopmedewerker bij Kinepolis in Dordrecht? Dan ga je voor een uitdag...

Lekker in de buitenlucht

Altijd in de buitenlucht, veel bewegen en werken in je buurt. Klinkt goed, toch? Het kan als je postbezorger wordt. Hier vind je een vacature van PostNL.

Postbezorger bij PostNL

Wil je bijverdienen en ben je graag actief bezig? Bij PostNL kun je direct aan de slag als parttime ...

Ervaring met kinderen

David Lloyd is op zoek naar iemand die goed met kinderen om kan gaan. Ze zoeken namelijk een Crèche Assistent. Heb jij ervaring met kinderen en een opleiding die erbij aansluit? Dan vind je hier de vacature.

Sportscholen David Lloyd

Crèche Assistent

Voor leden bij David Lloyd is een kinderdagverblijf net zo belangrijk als de fitnessruimte of de ten...

Managen bij Happy Italy

Happy Italy heeft op dit moment 18 vestigingen. Naast de 6 vestigingen die ze dit jaar gaan openen, zijn ze druk bezig met het opstarten van franchise in binnen- en buitenland. Om de groei te kunnen managen zijn ze op zoek naar een daadkrachtige Regiomanager en die baan is in Dordrecht. Meer informatie vind je in de vacature.

Vacature Happy Italy Dordrecht - indebuurt Dordrecht

Regiomanager Happy Italy

Happy Italy is een snelgroeiende restaurantformule met 18 vestigingen. Naast de 6 vestigingen die ze...

Wie weet versterk jij ons team!

Weet jij alle ins en outs van ons eiland, heb je een vlotte pen, zie je het zitten om te fotograferen en filmen en hebben Instagram en Facebook geen geheimen voor je? Dan kun je misschien wel binnenkort bij ons aan de slag! Wij zoeken namelijk een stagiair die een volwaardige rol binnen ons indebuurt Dordrecht team wil vervullen. Nou, waar wacht je nog op? Solliciteren maar!

Lisanne en José van indebuurt Dordrecht

Stagiair indebuurt Dordrecht

Jááá, je leest het goed. Je kunt stagelopen bij de allerleukste nieuwssite van Dordrecht. Tenminste,...
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.