Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Droombaan-alert! Deze vacatures staan nú open in Dordrecht

Door José de Jong 2 januari 2019

Wat is er nog mooier dan een droombaan? Een droombaan in de mooiste stad! We hebben weer de leukste vacatures voor je op een rijtje gezet. Staat er niets voor je bij, dan geen zorgen. Je vindt alle vacatures in dit handige overzicht

Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Werken als Visual Merchandiser

Staan jouw social tijdlijnen vol met fashion, interieur, reizen, beauty en lifestyle, dan hebben we een mooie baan voor je gevonden. Costes zoekt namelijk een Visual Merchandiser en misschien mag jij dan wel de winkel aan het Bagijnhof super mooi afstylen.

Opening Costes Dordrecht Bagijnhof - indebuurt Dordrecht

Visual Merchandiser

Fulltime - Geplaatst op 02 jan 2019

Deze baan maakt je hongerig

We waarschuwen je alvast: niet lezen als je honger hebt. Want bij Vermoen’s Taria bedien je niet alleen de gasten, maar bereid je verse frites, snacks, broodjes en nog veel meer. Nom nom nom, we horen onze magen al knorren!

Vermoen's Taria

Cafetariamedewerker

Fulltime - Geplaatst op 02 jan 2019

Aan de slag bij Ritel

Mooie verkoopcijfers maken jouw dag en dat is top, want als (Assistent) Shopmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoopresultaten en klanttevredenheid. Iedere dag haal je het beste uit je team en dat middenin de mooiste stad!

Ritel Electronics B.V. - indebuurt Dordrecht

(Assistent) shopmanager

Fulltime - Geplaatst op 02 jan 2019

Bomen verzorgen

Werken in het groen en de buitenlucht, ons lijkt het wel wat! Je kunt bijvoorbeeld bomen gaan verzorgen. Als boomverzorger verricht je onder meer deze werkzaamheden: snoeien, verplanten en rooien van bomen, uitfrezen van boomwortels en versnipperen en afvoeren van takken. Makkie toch?

Allgroen BV Boomverzorger - indebuurt Dordrecht.png

Boomverzorger (ETW)

Fulltime/parttime - Geplaatst op 02 jan 2019

MediaMarkt zoekt een Medewerker PowerService

Net als deze super schattige kittens ben je dol op tablets (maar ook laptops, smartphones, computers, e-readers en nog veel meer). En die passie voor kleine elektronica breng je graag over op anderen in deze functie van Medewerker PowerService bij MediaMarkt.

Media Markt Dordrecht - indebuurt.nl

Medewerker PowerService

Parttime - Geplaatst op 02 jan 2019
Pagina 1 / 5
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.