Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Deze werkgevers in Dordrecht zoeken nu personeel

Door Lisanne Doff 11 februari 2020

Nieuwe week, nieuwe kansen! We hebben weer wat banen voor je op een rij gezet die allemaal lekker dichtbij zijn. Staat er niets voor je bij? Kijk dan in ons volledige vacature-overzicht.

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Manager kinderopvang

Wil jij graag een belangrijke rol spelen bij de ontwikkeling van Prokino Kinderopvang in de regio Dordrecht? Ze zijn op zoek naar een Manager Kinderopvang voor 28 tot 36 uur per week (uren in overleg). Prokino Kinderopvang bestaat in de regio uit 3 locaties kinderopvang en de 18 peuterspeelzalen van SPD. Ze hebben de ambitie om te groeien in het aantal IKC’s (Integraal Kind Centra/ Schoolcampus) en zien toekomst in de samenvoeging van de kinderopvang en de peuterspeelzalen. Jij hebt voldoende ervaring om hier een succes van te maken. Wil je meer weten? Check dan deze vacature:

Manager kinderopvang

Stichting Prokino Dienstverband: Branche: Stan...

Gastredacteur bij indebuurt Dordrecht

Ja, je leest het goed! Bij indebuurt Dordrecht zijn weer op zoek naar een gastredacteur. We hebben een superleuk team, maar omdat een paar van onze toppers zijn gestopt, zoeken we versterking. Bij indebuurt hebben we rubrieken die regelmatig terugkomen, zoals ‘Binnenkijken bij‘, ‘Leuk volgens‘, ‘Toen in Dordt‘ en natuurlijk de ‘Dordtse mysteries‘. Als het jou leuk lijkt, kun je het gezicht worden van één van onze vaste rubrieken en het helemaal in jouw stijl invullen. Houd je niet zo van schrijven? Geen probleem! Als het je leuk lijkt om foto’s of video’s voor ons te maken kan dat ook. Dit kan voor verschillende rubrieken, maar daar kunnen we het met elkaar over hebben. Lijkt dit je leuk? Check dan onderstaande vacature!

Medewerker Burgerzaken/Receptie

Dienstverlening Drechtsteden is op zoek naar een Medewerker Burgerzaken/Receptie op verschillende locaties in de Drechtsteden. De afdeling Klantcontact is het eerste aanspreekpunt van inwoners, bedrijven en maatschappelijke partners. Als je op deze afdeling werkt, verzorg je klantcontacten via alle kanalen: balie, web, telefoon en post. Je signaleert en verzamelt klantinformatie en vertaalt deze ten behoeve van verbetering van (bedrijfsvoering)processen. Meer uitleg vind je in deze vacature:

Medewerker Burgerzaken/Receptie op diverse locaties binnen de Drechtsteden

Timing Dienstverband: Branche: Standplaats: Sluitingsdatum: fulltime/parttime Zakelijke ...

Heftruckchauffeur/terreinmedewerker

Uitzendbureau Olympia is op zoek naar een heftruckchauffeur/terreinmedewerker voor een recyclingbedrijf in Dordrecht. In deze functie ben je veel binnen en buiten aan het werk op het terrein. Je helpt in de loods bij het lossen van de kleine containers, je weegt de producten en noteert alles wat er binnen komt. Daarnaast sorteer je de producten met de hand en rijd je op de heftruck. Je werktijden zijn vanaf 07:00 uur tot en met 17:00 uur, er wordt dus veel overgewerkt (tegen betaling). Als je af en toe niet kunt overwerken dan is dit natuurlijk bespreekbaar. Je werkt van maandag tot en met vrijdag. Meer informatie vind je in deze vacature.

Heftruckchauffeur / Terreinmedewerker

Olympia Uitzendbureau Dienstverband: Branche: ...

Verkoopmedewerker The Sting

Ben jij sociaal en houd je van fashion? The Sting zoekt een verkoopmedewerker die flexibel inzetbaar is, enthousiast is en humor heeft. Samen met het team zorg je voor een mooie uitstraling van de winkel, help je klanten, verwerk je de binnengekomen kleding en verricht je kassawerkzaamheden. Je zorgt ervoor dat de klanten een fantastische shopping experience krijgen. Voor deze baan moet je 16 jaar of ouder zijn.

Uitverkoop - The Sting - indebuurt Dordrecht

Verkoopmedewerker The Sting

Ben jij sociaal en hou je van fashion? Kun jij je vinden in onze kernwaarden fun, no nonsense en str...

Dieselmonteur

In Dordrecht wordt er gezocht naar een dieselmonteur. Je bent verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden, reviseren en het oplossen van storingen aan dieselmotoren, in zowel industriële en maritieme omgevingen. Deze werkzaamheden vinden op locatie en in de eigen werkplaats plaats. Voor meer informatie over deze vacature, kun je de onderstaande tekst checken.

Dieselmonteur

FYGI Dienstverband: Branche: Standplaats: Sluitingsdatum: fulltime Techniek Dordrecht ...

Meer vacatures?

Staat jouw droomjob er niet tussen? Geen paniek! We hebben nog meer vacatures voor je in de aanbieding:

Pagina 1/7
⟵ swipe swipe ⟶

Meer over

Werken

adv.