Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Angelo werkt bij Hoppenbrouwers in Barendrecht: ‘Vanaf dag één mocht ik in het veld werken’

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht 5 juli 2020

Angelo Kools werkt al bijna zes jaar met veel plezier bij Hoppenbrouwers Techniek. De technisch dienstverlener werd in 2020 voor de tweede keer uitgeroepen tot Beste Werkgever. “Ik vind het fijn dat je je mening mag delen en dat daarnaar wordt geluisterd.”

Werkplezier staat hier op 1

Angelo werkt bij Hoppenbrouwers als werkvoorbereider. “Na mijn mbo-opleiding Techniek heb ik bij Hoppenbrouwers Barendrecht gesolliciteerd. Zij gaven me de mogelijkheid om werken en studeren te combineren. Vanaf dag één werd ik warm ontvangen in een leuk team.” Als werkvoorbereider wisselen Angelo’s werkzaamheden dagelijks. “De ene dag zorg ik dat het proces van een productielijn soepel verloopt, de andere dag ben ik bezig met het maken van planningen en kostenbegrotingen. Daarnaast krijg ik veel verantwoordelijkheden, mag ik ideeën inbrengen en bouw ik zelf aan mijn zakelijke relaties. Juist die afwisseling en de kans om zelfstandig te werken, maakt mijn werk zo leuk.”

Je kunt verder lezen onder de foto.

Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht
Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Ambities en dromen worden waargemaakt

Toen hij zes jaar geleden begon, wilde Angelo als zelfstandig werkvoorbereider werken. “Dat is me nu gelukt. Ik ben gegroeid van het begeleiden van kleine projecten waarbij ik veel vragen mocht stellen en veel onder begeleiding van collega’s deed, naar het zelfstandig uitwerken van grote projecten. Daarnaast mocht ik voor mijn afstudeerproject de software induiken. Ik ben er achter gekomen dat de functie als werkvoorbereider mij beter ligt en de kans om dat te ontdekken kreeg ik bij Hoppenbrouwers. Als je hier ambities hebt en je graag door wilt ontwikkelen, dan steken ze echt tijd en moeite in je.”

Vakmanschap & verantwoordelijkheid

Met inmiddels bijna 1300 medewerkers en 13 vestigingen blijft Hoppenbrouwers hard groeien. Ondanks die grootte is de organisatie nog steeds ‘zo plat als een dubbeltje’. Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid en hier staat vakmanschap voorop. Angelo: “Ons team bestaat uit een projectleider en een of twee werkvoorbereiders.”

Je kunt verder lezen onder de foto.

Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht Angelo Kools - indebuurt Dordrecht.jpg
Foto: Hoppenbrouwers Techniek

Brabantse gezelligheid

“De sfeer is hier echt ongedwongen en gezellig. Als er iets gaande is, dan staat iedereen voor je klaar. We maken altijd een praatje over wat we hebben meegemaakt. Ik heb ervaren dat dat lang niet overal zo is. Brabantse gezelligheid, zo noemen we dat. Ik vind het fijn dat je je mening mag delen en dat daarnaar wordt geluisterd. Hier kun je geen domme vragen stellen. Mensen zijn bang zich kwetsbaar op te stellen, maar dan heb je juist de grootste potentie om door te groeien. In ons team krijg je daarvoor de ruimte.”


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht. Meer over Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht installatiebedrijven

Bijdorpplein 19, Barendrecht

Bekijk meer:installatiebedrijven

Lees ook:

Ronnie van Haperen Hoppenbrouwers Techniek Papendrecht - indebuurt Dordrecht

Dit bedrijf is verkozen tot beste werkgever en ja: ze hebben een vestiging vlakbij Dordrecht

De Beste Werkgever van Nederland is voortaan ook gevestigd in onze regio. Technisch dienstverlener H...

adv.