Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Triest nieuws: Bien!! Koffie met vinyl stopt ermee en dit is waarom

Door José de Jong 2 januari 2019

2018 was een jaar waarin we veel nieuwe zaakjes ontdekten in ons mooie Dordrecht. Helaas moesten er ook een aantal winkels en restaurants sluiten. Jammer genoeg sluit de cadeauwinkel slash koffiezaak na een klein jaartje. 

In maart 2018 opende de platenwinkel waar je nog ouderwets een plaatje kon draaien in de jukebox. Maar op 1 november overleed mede-eigenaar Rob Klaassen op 49-jarige leeftijd. Op Facebook laat zijn vrouw Sabine weten dat ze met enorm veel pijn in haar hart de knoop heeft doorgehakt en de winkel sluit.

“Wij, Rob en ik, begonnen aan dit avontuur vol goede moed. Wij samen hadden de kracht en energie om deze winkel tot een succes te maken. We hebben een enorm fijne tijd gehad met leuke evenementen. Helaas liep het anders dan gepland, dan gehoopt, dan verwacht en kwam het noodlot om de hoek zetten. Hierdoor kan ik niet meer in mijn eentje de hospitality-smile opzetten en doorgaan”, schrijft ze op Facebook.

“Wie interesse heeft in een super gave toffe cadeauwinkel/lunchroom in een super gaaf te gek straatje, laat je horen en dan kunnen we om de tafel gaan zitten”, laat Sabine weten. We wensen haar veel sterkte en succes!

Meer over

Bedrijvigheid

adv.