Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Helaas: Dierenspeciaalzaak Mascha gaat dicht en dit zijn de nieuwe plannen

Door Lisanne Doff 14 november 2019

We kunnen wel zeggen dat Dierenspeciaalzaak Mascha een begrip is in Dordrecht. De zaak bestaat al 42 jaar en Ton en Carin runnen de zaak nu bijna 22 jaar. Maar daar gaat een einde aan komen. Zaterdag 30 november gaat de zaak dicht.

“We gaan naar Apeldoorn verhuizen”, vertelt Ton van de dierenspeciaalzaak. “Maar de trimsalon blijft nog even hoor. Mijn vrouw heeft een ruimte gevonden bij Trimsalon Hannie aan de Merwedestraat. Daar wil ze 2 á 3 dagen blijven werken, want ze heeft veel vaste klanten. Wat ik zelf ga doen is nog even de vraag. Ik heb bijna 22 jaar lang, zes dagen per week gewerkt. Daarom neem ik even rust en kijk ik wat er op mijn pad komt.”

Foto: Dierenspeciaalzaak Mascha

Mascha bedankt

Omdat de dierenspeciaalzaak zoveel vaste klanten heeft, willen Ton en Carin niet zomaar de deuren sluiten. Daarom organiseren ze op zaterdag 30 november ‘Mascha wil u graag bedanken’. “We hebben met veel klanten een band opgebouwd”, vertelt Ton. “We willen niet zomaar de deur sluiten zonder op een goede manier gedag te zeggen.”

Laatste spulletjes

29 november is het Black Friday en daar wil de dierenspeciaalzaak ook nog wat mee doen. Dus de laatste spulletjes die overblijven, mogen op 30 november nog weg. De zaak is dan van 09.00 tot 16.00 uur open.


Meer over Dierenspeciaalzaak Mascha ontdekken?

Dierenspeciaalzaak Mascha Permanent gesloten

Dit bedrijf heeft de deuren permanent gesloten.

Krommedijk 76, Dordrecht

Bekijk meer:Permanent gesloten

Meer over

Bedrijvigheid

adv.