Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Dit bedrijf is verkozen tot beste werkgever en ja: ze hebben een vestiging vlakbij Dordrecht

Aangeboden door Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht 14 februari 2020

De Beste Werkgever van Nederland is voortaan ook gevestigd in onze regio. Technisch dienstverlener Hoppenbrouwers Techniek uit Brabant heeft een vestiging geopend in Barendrecht. Hoog tijd voor een kennismaking!

Vestigingsleider Ronnie van Haperen vertelt ons alles over wat Hoppenbrouwers doet. “Als industrieel automatiseerder werken we voor grote partijen zoals waterschappen en drinkwaterbedrijven, waar we de elektrotechnische installaties volledig vervangen of vernieuwen. Hollandse Delta, Evides en Heineken zijn daar maar een paar voorbeelden van. Eerder bedienden we die klanten vanuit ons kantoor in Udenhout, maar nu zitten we veel lokaler. Dat betekent dat we ook nieuwe klanten in de regio Barendrecht kunnen aannemen, waaronder Dordrecht valt. Veel van onze werkzaamheden doen we bij de klant, dus dat is van invloed op onze collega’s.”

Een 8 voor tevredenheid

Die nieuwe vestiging bieden ook weer voordelen voor medewerkers. “Doordat onze klanten uit de buurt komen, kunnen we de reistijd van onze collega’s flink korter maken. We streven naar maximaal vijfenveertig minuten. Het is voor ons belangrijk dat onze medewerkers tevreden zijn. Bij ons staat de mens centraal en alleen zo kunnen we groeien zoals we willen. Want we weten dat tevreden medewerkers ook zorgen voor tevreden klanten.” En die tevredenheid blijkt wel uit het keurmerk Beste Werkgever dat Hoppenbrouwers kreeg voor 2017-2018 en 2019-2020. Met een gemiddelde van 7,9 steekt het bedrijf ver uit boven het branchegemiddelde. 

Van winkeltje naar 1250 mensen in dienst

De beste technisch dienstverlener van Nederland heeft ook de ambitie om de meest duurzame dienstverlener te worden. Daarin hebben ze zich in de ruim 100 jaar dat het bedrijf bestaat kunnen ontwikkelen; Hoppenbrouwers is in 1918 begonnen als eenmanszaak. Nu werken er ruim 1250 mensen. Ronnies ambities voor de nieuwste vestiging zijn groot. “Ik zie dit kantoor in Barendrecht wel doorgroeien naar zo’n honderd mensen. Goed om te weten: alles is mogelijk bij Hoppenbrouwers. Ik ben bijvoorbeeld zelf begonnen als werkvoorbereider en nu doorgegroeid tot vestigingsleider!” Wil jij één van Ronnies nieuwe collega’s worden en dichtbij Dordrecht werken? Neem dan een kijkje bij de vacatures via de oranje knop hieronder.


Meer over Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht ontdekken?

Hoppenbrouwers Techniek Barendrecht installatiebedrijven

Bijdorpplein 19, Barendrecht

Bekijk meer:installatiebedrijven

adv.