Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Optimaal ontspannen? Kan bij Van der Linden Body & Mind Wellness

Aangeboden door Van der Linden, Body & Mind Wellness 25 oktober 2019

Dagelijks lopen er veel mensen over de Johan de Wittstraat, onderweg naar hun werk of school. Dat er mensen zijn die niet door hebben dat ze langs haar praktijk lopen, vindt Hildy van der Linden eigenlijk niet zo erg. “We hebben in de veertien jaar dat we hier zitten een trouwe klantenkring opgebouwd. Ik wil met mijn praktijk niet megagroot worden en andere vestigingen openen. Ik wil juist genieten van het persoonlijke.”

Laat het los, laat het gaan

In 2004 maakte Hildy de overstap naar haar eigen bedrijf: Van der Linden Body & Mind Wellness. Als spinninginstructeur had ze interesse in sportmassages. “Ik zag veel mensen met blessures en was heel benieuwd wat er allemaal gebeurde met spieren. Mijn bedrijf kwam echt puur uit enthousiasme. Alles kwam uit een bepaalde flow en niets dwong ik af. Toen ik begon, zaten we middenin de crisis. Ik had geen idee hoe ik mijn bedrijf wilde opzetten. Maar het kon alleen maar omhoog, dat was mijn insteek. Gaat er nu iets niet helemaal zoals ik het voorzien had, dan is dat ook geen ramp. Zelf ben ik zen. We maken hier de dingen niet groter dan ze zijn.”

Het artikel gaat verder onder de foto’s.

Foto: indebuurt Dordrecht
Foto: Van der Linden Body & Mind Welness

Even van de wereld

Vroeger zat er een bank in het pand, en de oude kluisdeur op de benedenverdieping herinnert er nog aan. “De massagekamers hebben ontzettend dikke muren. Je hoort zelfs geen sirenes en bent echt even van de wereld. Wil je wat gezelligheid, dan kun je ook een duomassage boeken met je moeder, partner, dochter of vriendin. Van onze aparte behandelruimtes maken we in een handomdraai één massageruimte.”

Nergens aan vast

“We nemen echt de tijd”, legt Hildy uit. “Je zit hier nooit vast aan een behandeltraject, we geven juist graag advies. Kom je hier voor het eerst? Dan raad ik je vooral aan om na je sessie even af te wachten wat de behandeling voor je doet. Daarna kijken we pas naar een vervolgafspraak.”

Het artikel gaat verder onder de foto.

Hildy van der Linden Body Mind en Welness - Mireille Poeisz - indebuurt Dordrecht
Foto: Mireille Poeisz voor Van der Linden Body, Mind & Welness

‘Wij verbeteren je kwaliteit van leven’

De behandelingen bij Van der Linden Body & Mind Wellness variëren van massagetherapie tot schoonheidsbehandelingen en pedicurebehandelingen. “Sommige klanten komen hier voor al hun behandelingen, anderen af en toe voor een losse afspraak. Bij ons ligt de nadruk echt op het therapeutische”, vertelt de onderneemster. “De kwaliteit van leven voor mensen beter maken is mijn drijfveer. Je hebt het misschien niet door, maar negentig procent van de mensen heeft last van nek-schouderklachten. Met alle prikkels die je nu krijgt en veel zittende beroepen vind ik dat niet zo gek. Ik vind dat iedereen wel een massage kan gebruiken.”

Relatie

“Als je lijf losser zit, zit je hoofd ook losser”, vervolgt ze. “Natuurlijk ligt de nadruk op de behandelingen, maar we gaan graag in gesprek met de mensen die we behandelen. Bij Van der Linden Body & Mind Wellness zoeken we de verbinding met onze klanten en nemen dan ook de tijd voor behandelingen. Met onze klanten leven we echt mee.”

Het interview gaat verder onder de video.

Jij binnen, stress buiten

“Elke dag als ik opsta kijk ik uit naar de sfeer die hier in de praktijk hangt. Zodra mensen binnenkomen, laten ze hun stress bij de voordeur. Als therapeuten zijn wij ontspannen en die ontspanning geven we ook weer door aan onze klanten. Wanneer ze weer naar buiten gaan, hebben ze een andere blik in hun ogen. De praktijk voelt echt als mijn tweede huiskamer. Ik ben meer dan trots op mijn bedrijf en de mensen die erin werken.”

Wil je meer weten over de behandelingen die Hildy en haar collega’s doen? Neem dan een kijkje op de website via de oranje knop hieronder.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door Van der Linden, Body & Mind Wellness. Meer over Van der Linden, Body & Mind Wellness ontdekken?

Van der Linden, Body & Mind Wellness beauty en wellness

Geopend09:30 - 21:00

Johan de Wittstraat 160B, Dordrecht

Bekijk meer:beauty en wellness

adv.