Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Een andere haarkleur zonder te verven, dat kan bij deze kapper

Aangeboden door Hair Point by John Smit 24 mei 2018

Grijs haar, dat is dus heus niet alleen meer voor pensioengerechtigden. Granny chic, zo noemen ze dat: jongeren die hun haar grijs verven. Nog zo’n trendkleur die kappersklanten graag aan hun haar geven, is roze. Misschien wist je het al, maar bij Hair Point by John Smit krijg je die trendy haarkleuren zonder te verven. Echt waar? Jazeker! John Smit legt haarfijn uit hoe dat werkt. 

“De Blond Addict Instacool shampoo is een zilvershampoo die ontzettend goed werkt. Hij trekt echt al het geel uit je haar,” vertelt John. “Ik zal je wat verklappen: zelf ben ik in de vijftig en heb ik grijs haar. Ik gebruik Instacool omdat het mijn kleur verdiept, zonder te verven. Mijn haar ziet er frisser uit.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Instacool - Zilvershampoo - Hairpoint by John Smit - Kapsalon Dordrecht - indebuurt.nl
Foto: Facebook Indola

Ice, ice, baby

“Maar ook jonge mensen kunnen baat hebben bij deze shampoo. De shampoo werkt het best op licht haar, of dat nou grijs of blond is. Combineer je hem met de Blond Addict Ice Shimmer Spray, dan krijg je een intense ijskoude look.”

Ook het hippe roze kun je in je lokken krijgen, zonder te verven. “Daarvoor hebben we de Blond Addict Pinkrose producten in ons assortiment. Voor een subtiele roze tint gebruik je de shampoo, of de Blond Addict Gold Shimmer spray voor een instant gloed. En gecombineerd maakt het echt een grote impact.”

De tekst gaat verder onder de foto.

Pinkyrose - Roze kleurshampoo - Hairpoint by John Smit - Kapsalon Dordrecht - indebuurt.nl
Foto: Facebook Indola

“Het mooie aan deze producten, is dat je de kleur echt kan opbouwen. Zo heb je zelf in de hand hoe sterk de kleur is. Wil je even je eigen haarkleur, dan gebruik je een andere shampoo. Zin in een intensere kleur? Was je haar meerdere keren met de kleurshampoo. Ga je over vijf minuten de deur uit en wil je een kleurgloed over je haar, dan zijn de Ice Shimmer en Gold Shimmer spray een uitkomst.”

Deze twee nieuwe kleuren passen perfect bij de Strobing Techniek die de kappers bij de kapsalon sinds begin dit jaar gebruiken. Eerder dit jaar vertelde John ons er al over: “Op een subtiele manier brengen we met kleur highlights en lowlights aan, precies zoals het natuurlijke licht dat zou doen. Belangrijk is dat we kijken naar het hele plaatje. Het type vrouw, de vorm van het gezicht, de huidskleur. Al die dingen wegen mee bij het creëren van een natuurlijke uitstraling.”

Hairpoint by John Smit

Hairpoint by John Smit heeft een hele nieuwe techniek om je haar te verven

We kunnen niet wachten tot het voorjaar aanbreekt. Heerlijk als de zon wat langer schijnt en de were...


Meer over Hair Point by John Smit ontdekken?

Hair Point by John Smit

kappers

Geopend09:00 - 21:00

Rechte Zandweg 1, Dordrecht

Bekijk meer:kappers

adv.