Droog, vet, gebroken of pluizig: Haer & Schaer heeft de oplossing voor je haar

Aangeboden door Salon Haer & Schaer 23 februari 2018

Als je Maria Nila niet kent, dan mis je heel wat. Het is namelijk een haarproductenmerk en je kunt het vinden in de Dordtse salon Haer & Schaer.

haer & schaer
Miranda van der Sluis van salon Haer & Schaer. Foto: Caty Groen

Het merk Maria Nila bestaat al meer dan dertig jaar. Zo lang bestaat kapsalon Haer & Schaer niet, maar toen eigenaresse Miranda van der Sluis van Haer & Schaer een aantal jaren geleden haar salon opende, hoefde ze niet lang na te denken met welk merk ze zou gaan werken.

Over de hele wereld

Professionele kapsalons en consumenten over de hele wereld gebruiken haarproducten van Maria Nila. Dat komt niet alleen omdat het gewoon fijne en zuivere producten zijn, maar het mertk is ook innoverend en loopt vaak voorop in trends. “Het assortiment wordt geproduceerd in de eigen fabriek van Maria Nila”, legt Miranda uit. “Die fabriek staat in Zweden en in de salon verkopen we het hele assortiment. Dat wat de klanten kopen is niets anders dan wat ik zelf gebruik in de salon. Het fijne is dat ik in de salon de klant al kan laten zien wat die producten doen, waarna het heel eenvoudig is om het thuis ook te gebruiken.”

De tekst gaat onder de foto verder.

Beschermen, voeden en verzorgen

Maria Nila heeft een brede basislijn van producten die het haar beschermen, voeden en verzorgen. “Maar ook als problemen hebt met je haar, biedt het merk uitkomst”, zegt Miranda. “Er zijn producten die fijn haar weer volume geven, die krullen in bedwang houden en we hebben ook een hele lijn haarkleurbeschermers die helemaal sulfaat- en parabeenvrij is. Het zijn zes lijnen die Palett heten en elk een shampoo, conditioner en masker hebben. Ieder haartype heeft immers een ander behandelplan nodig en deze lijnen hebben voor speciale ingrediënten en eigenschappen.”

De tekst gaat onder de foto verder.

haer & schaer
Foto: Facebook Maria Nila

De moeite waard

En we noemen het wel als laatste, maar het is zeker niet het onbelangrijkste. Alle producten van Maria Nila zijn vegan en absoluut dierproefvrij. Het Zweedse bedrijf is daarvoor wereldwijd gecertificeerd. Ook alle verpakkingen worden milieuvriendelijk en duurzaam geproduceerd. Dat is zeker de moeite waard om er even bij te vertellen. Toch?

linda de mol. haer & schaer

Miranda van Haer & Schaer helpt Linda de Mol met een extraatje voor arme gezinnen

Salon Haer & Schaer geeft gezinnen in Dordrecht die onder de armoedegrens leven een extraatje. De ka...
Haer en Schaer

Confectie en maatwerk: dit is waarmee Miranda van Haer & Schaer het verschil maakt

Aan het Melkpoortje, op de hoek van de Riedijk en de Voorstraat zit Salon Haer & Schaer. Het is een ...

Salon Haer & Schaer kappers

Vandaag gesloten

Melkpoortje 4, Dordrecht

Bekijk meer:kappers

adv.