Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gezichtsbedrog

Aangeboden door byBranderhorst. Topper
ByBranderhorst.
Voorstraat 199 3311 EN Dordrecht
Datum: 11 nov 2020 t/m 6 dec 2020
Prijs: gratis

Kijk maar om je heen. Ze zijn overal; in een servet op tafel, in de kleding die je draagt, in een plastic tas. Vouwen en plooien, ze inspireerden Celia Hadeler door hun verrassende vormen en hun simpele schoonheid. De eenvoudige en ongekunstelde lijnen ervan vertaalde ze naar een collectie tapijten en wandkleden. Pas als je dichterbij komt zie je dat je, door de manier waarop de kunstenaar de vouwen en plooien in het tapijt verwerkt heeft, ongemerkt op het verkeerde been gezet bent. De tapijten zijn de nieuwste aanwinst in de Dordtse concept store byBranderhorst. Met hun uitgesproken kleuren zijn het echte eye-catchers in warm oranje en in koningsblauw.

Vanwege de coronamaatregelen zijn er byBranderhorst even geen feestelijke openingen, maar naast de prachtige tapijten van Celia Hadeler zijn er nog veel meer nieuwe producten. Ben je op zoek naar coole cadeaus voor de komende feestdagen bijvoorbeeld, dan moet je zeker binnenlopen. En heb je de zojuist afgelopen expositie gemist dan vind je er ook nog werk uit deze expositie: borden in Delfts blauwe stijl van Arno Coenen, blueprints in blauwe inkt van Larisa Sjoerds, blikken kevers gemaakt door straatjutter en assemblagekunstenaar Sandra Westgeest en meer.

Loop binnen aan de Voorstraat 199, laat je inspireren door de steeds wisselende etalage of blijf op de hoogte van de nieuwste producten en laatste nieuwtjes via byBranderhorst’s instagram of website.


Deze bijdrage wordt je aangeboden door byBranderhorst.. Meer over byBranderhorst. ontdekken?

byBranderhorst. conceptstores

Op aanvraag

Voorstraat 199, Dordrecht

Bekijk meer: conceptstores

Lees mee en reageer!