First Time Vo­ters Event

De Bibliotheek AanZet

stemmen stembureau
Foto: Arco van der Lee

Tijdens het First Time Voters-event ga jij als kersverse 18-plusser in gesprek met jonge kandidaten van de grootste politieke partijen. Je kunt aan hen al jouw vragen stellen over het stemmen. Zo ben je straks goed voorbereid als je voor het eerst mag stemmen.

Hoe kies je op wie je stemt? Waarom is het zo belangrijk om te stemmen? Als je voor het eerst mag stemmen, heb je vast allerlei vragen. Of misschien ben je helemaal nog niet bezig met het feit dat je je mag bemoeien met de politiek.

Op het First Time Voters-event ga jij als kersverse 18-plusser in gesprek met jonge kandidaten van de grootste politieke partijen. En vraag je hen het hemd van het lijf. De belangrijkste landelijke thema’s komen aan bod. Zo wordt het tijdens het stemmen straks nog makkelijker om te bepalen wélk rondje je uiteindelijk rood gaat kleuren op het stembiljet.

Zoals het nu staat, hebben we op 1 maart nog steeds te maken met de coronamaatregelen. Er is dan ook maar beperkte ruimte op locatie (Energiehuis, Noordendijk 148, Dordrecht). Daarom is het ook mogelijk om aan te haken via een livestream op het Youtube-kanaal AanZet live.

Interesse in deze activiteit?

Naar website