Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Zo win je kaartjes voor de Ladies Night en de Meiden Avond bij Kinepolis [gesloten]

Aangeboden door Kinepolis Dordrecht 29 augustus 2019

Het duurt nog even, maar dit najaar komt dé nieuwe Nederlandse film Wat is dan liefde uit. Het is zo’n echte romantische komedie die je gezien wilt hebben. En raad eens? Wij mogen twee kaartjes weggeven voor de Kinepolis Ladies Night op 16 oktober in Dordrecht én voor een Meiden Avond in september. Daarover vertellen we je verderop in dit artikel meer.

Wat is dan liefde

De film Wat is dan liefde gaat over echtscheidingsadvocaat Cato, gespeeld door Elise Schaap. Als kind van gescheiden ouders is ze voorstander van op een volwassen manier uit elkaar gaan. Maar dan moet ze samenwerken met Gijs (Maarten Heijmans). Hij stuurt zijn cliënten graag in de richting van een vechtscheiding want ja, dan verdien je het meeste. Je begrijpt het al: dat wordt een film om van te smullen. Op 17 oktober komt de film pas officieel uit, maar jij krijgt de kans om hem als één van de eersten te zien tijdens de Ladies Night.

Het artikel gaat verder onder de video.

Dit is een Kinepolis Ladies Night

Nog nooit naar een Ladies Night van Kinepolis geweest? Dan ga je 16 oktober iets supertofs meemaken. Naar de bioscoop gaan is op zich al een leuk uitje, maar de Ladies Night is helemaal een ervaring. Je wordt verwelkomt met een drankje. Vervolgens kunnen jij en je vriendin(nen) lekker rondstruinen bij diverse stands met accessoires, fashion, beauty en maak je kan op één van de leuke prijzen. Daarna zie je, heel exclusief, de voorpremière van Wat is dan liefde. Na afloop krijg je óók nog een goodiebag mee. En – laten we het belangrijkste niet vergeten – je gaat genieten van een goede film. Kaartjes koop je via de site.

Meidenavond

Ben je meer in de stemming voor een echte meidenfilm? Geen probleem, want Kinepolis Dordrecht denkt met je mee! Vrijdag 20 september organiseren ze samen met MEIDEN magazine het leukste biscoopuitje voor jou en jouw vriendinnen: de MEIDEN avond Misfit 2. Je mag als een echte ster over de roze (!) loper en krijgt meteen een lekker hapje en drankje. En dan moet de avond nog beginnen! Je ziet als één van de eersten de film, want op 20 september komt de film voor het eerst in de bios. Ook kun je shoppen bij stands met beauty en lifestyle producten. Uiteraard ga je met een goodiebag naar huis.

Misfit 2

Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht, wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad! Kaartjes koop je via de site.

Het artikel gaat verder onder de video.

Zo maak je kans op kaartjes

Speciaal voor onze lezers heeft Kinepolis Dordrecht twee super leuke winacties. We mogen namelijk voor zowel Wat is dan liefde als Misfit 2 een lezeres mét vriendin gratis naar de film laten gaan! Vul het formulier hieronder in en je maakt kans op kaartjes. Meedoen kan tot en met 11 september, daarna nemen we contact op met de gelukkige winnaars.

De winactie is gesloten. We nemen contact op met de winnaars.

Ben je benieuwd wat er verder draait bij Kinepolis Dordrecht? Klik dan op de oranje knop hieronder.


Meer over Kinepolis Dordrecht ontdekken?

Kinepolis Dordrecht bioscopen

Geopend10:30 - 00:00

Lijnbaan 200, Dordrecht

Bekijk meer:bioscopen

adv.