Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gaaf! Zo win je een diner voor twee bij het vernieuwde Eetcafé De Passant [gesloten]

Door José de Jong 2 december 2019

De laatste maand van het jaar is al duur en druk genoeg. Wat is er dan lekkerder om in het nieuwe jaar uitgebreid te dineren? En dat helemaal gratis?! Doe mee met onze winactie en maak kans op een driegangendiner van de chef bij Eetcafé De Passant. Wij verloten eenmaal een tweepersoons verrassingsdiner.

Ruim een half jaar geleden namen Floor Bel (die we al kenden van Finn’s) en zijn vriendin Linda van der Vliet Eetcafé De Passant over. Langzaamaan knappen ze de zaak op en na oud en nieuw gaat het restaurant een paar weken dicht voor onderhoud. “We wilden eerst kijken welke gasten hier komen en waar ze behoefte aan hebben”, vertelt Linda. “En in het nieuwe jaar gaan we open onder een nieuwe naam”, voegt Floor daaraan toe. Daarover lees je binnenkort meer op indebuurt, dus houd de site in de gaten. 😉 Maar eerst meer over die fijne winactie.

Hoe maak je kans?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Dordrecht en maak je automatisch kans op deze verwendag. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 15 december 2019. Op maandag 16 december krijgen de winnaars een bericht.

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten. 


Meer over Restaurant Lef ontdekken?

Restaurant Lef restaurants en horeca

Geopend11:00 - 00:00

Blauwpoortsplein 15, Dordrecht

Bekijk meer:restaurants en horeca

adv.