Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Partytime! We mogen 3×2 kaarten weggeven voor Live at Wantij 2020 [gesloten]

Door Lisanne Doff 24 januari 2020

De vierde editie van Live at Wantij is een feit! Op vrijdag 12 juni van 16.00 tot 23.00 uur treden de vetste artiesten op. En het zijn niet zomaar een paar artiesten. Daar wil jij toch bij zijn? 

Programma Live at Wantij

Live at Wantij is bijna uitverkocht, maar indebuurt Dordrecht mag van de organisatie alvast 3×2 kaartjes weggeven. Er komen toffe artiesten en Dennis Weening is er de hele dag bij om met zijn praatjes de gaatjes te vullen. Dit is de line-up

Kensington
De Dijk
Suzan & Freek
Tim Akkerman

Zo doe je mee

Stap 1: Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Doe dit voor 16 februari 2020, dan selecteren wij de winnaars. Als jij gewonnen hebt krijg je van ons bericht. Win je niet dan krijg je toch onze wekelijkse nieuwsbrief vol met nieuws, winacties en weetjes over Dordt. Ook hartstikke leuk natuurlijk. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven. De minimumleeftijd voor Live at Wantij is 18 jaar, dus houd daar rekening mee.

Stap 2: duimen!

Nog even de spelregels: meedoen aan deze actie kan tot en met zondag 16 februari 2020. Maandag 17 februari 2020 krijgen de winnaars een bericht. Geen zin om te wachten op de uitslag? Er zijn hier nog kaartjes te koop!

Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Schrijf je hier in

Deze winactie is gesloten. 

Vergeet deze winactie vooral niet te delen met je vrienden! Want dan maak jij natuurlijk dubbel zoveel kans om meegenomen te worden 😉

Bekijk hier een reportage van vorig jaar:

Marcel Veenendaal DI-RECT Live at Wantij 2019

Jip ging naar Live at Wantij en ontmoette Nielson, Wulf, Marcel Veenendaal en Racoon

Jip is onze gastredacteur en columniste. Ze schrijft over bijzondere, opvallende en grappige dingen ...
Live at Wantij Wantijpop 2019 - DI-RECT 1 - indebuurt Dordrecht

Live at Wantij en Wantijpop 2019: zie jij jezelf terug in ons kiekjesboek?

Na lang ernaar uitkijken, is het weekend van Live at Wantij en Wantijpop 2019 dan eindelijk afgelope...

 

adv.