Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker: zo win je een diner voor twee bij Jack’s Steakhouse [gesloten]

Door José de Jong 3 augustus 2020

In het kader van #staycation is het fijn om af en toe uit eten te gaan. Maar steeds weer een hapje buiten de deur eten kan een aanslag op je salaris zijn. Snappen we helemaal, en daarom hebben we samen met restaurant Jack’s Steakhouse een fijne winactie! 

Of het nou het uitzicht op de golfbaan is, de rust in de omgeving of misschien wel de kaart: hier kun je even dat vakantiegevoel ervaren. We geven een Chef’s Diner voor twee personen weg aan één van onze lezers.

Hoe maak je kans?

Het is heel simpel. Schrijf je hieronder in. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Dordrecht en maak je automatisch kans op dit etentje. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Wees er op tijd bij

Je kunt meedoen tot en met maandag 17 augustus. De winnaar krijgt bericht op dinsdag 18 augustus.

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

– De winactie is gesloten, de winnaar heeft van ons een mail ontvangen –


Meer over Jack’s Steakhouse ontdekken?

Jack’s Steakhouse argentijnse restaurants

Gesloten11:00 - 22:00

Baanhoekweg 50, Dordrecht

Bekijk meer:argentijnse restaurants

adv.