Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Lekker! We geven 2 x een feestje bij ijswinkel De Remise weg [gesloten]

Door Jip 18 juni 2019

Onze columniste Jip kreeg het voor elkaar om een leuke deal met ijssalon De Remise te sluiten. Zij gaan (kinder)feestjes organiseren, waarbij je onder andere alles te weten komt over Ben & Jerry’s ijs. Ook ga je, gekleed in een overall, aan de slag.

En wij mogen twee ijsfeestjes weggeven! Eén kinderfeestje en één feestje voor geslaagde middelbare scholieren. Heb jij wel zin in een lekkere winactie? Na de column van Jip lees je er meer over.

Jip denkt terug aan de kinderfeestjes van haar dochter

“Laatst sprak ik met een paar moeders die een kinderfeestje aan het plannen waren. Ik hoorde ze brainstormen: bowlen, zwemmen, naar de dierentuin… Mijn gedachten gingen terug naar mijn eigen kinderfeestjes-carrière.”

Zeven koksmutjes en schortjes

“Mijn dochter was zeven jaar geworden en ik had tegen haar gezegd dat zij een paar kinderen mocht uitnodigen. Ze wilde het hen zelf vertellen, want dat was stoer. Oké, het was mijn eerste kinderfeestje dus ik hield het heel simpel: gewoon thuis. Opgetogen legde ik de laatste hand aan de feest tafel. Zeven koksmutjes en schortjes lagen klaar, want we gingen koekjes bakken. Als deze in de oven stonden, gingen we ondertussen knutselen. Ik was er helemaal klaar voor. Kom maar op, wat kon er nu gebeuren? Nou dat heb ik ‘s avonds geweten toen de laatste door zijn fris en fruitige moeder opgehaald werd en ikzelf totaal verlept met een tandenborstel de chocoladepasta uit de voegen van de keukentegels schrobde. De kamervloer plakte van de glitterlijm en ik zag uit een ooghoek dat de kussenhoesjes ineens franje hadden.”

Nooit meer een kinderfeestje thuis

“Het begon allemaal toen ik het schoolplein opliep om de feestneusjes mee te nemen, en alle moeders me vriendelijk toeknikten. “Leuk joh, bedankt. Lief van je!”, hoorde ik ze zeggen. Een ander zei: ‘eindelijk weer eens een middagje voor mezelf. Dan kan ik naar de kapper.’ Anderen hoorde ik over even lekker met elkaar een terrasje pakken. Ze keken me stralend aan. Ik dacht koortsachtig: heb ik iets gemist? Daar was ik al snel achter toen de jarige naar buiten kwam, gevolgd door drieëntwintig uitgelaten klasgenootjes. Mijn dochter had zelf uitnodigingen gemaakt, voor de hele klas. Alleen was ze mij dat even vergeten te vertellen. Ik liet me tegenover de andere moeders natuurlijk niet kennen en nam ze allemaal mee naar huis. Maar neem van mij aan, in de jaren die daarop volgden heb ik nooit meer een kinderfeestje thuis gegeven. Inmiddels hangt er bij ons ook een vlag buiten, want m’n dochter is geslaagd. Maar met dit feestje weet ze zelf wel raad!”

Feestelijke groet,

Jip

De Winactie

De Remise start met het organiseren van kinderfeestjes en daarom mogen wij twee feestjes weggeven. Omdat je nu zoveel vlaggen met schooltassen buiten ziet hangen, speelt De Remise hierop in. Dit geven we namelijk weg:
1 x een kinderfeestje voor 5 kinderen.
1 x een geslaagdfeestje voor 5 tieners.

Het is eigenlijk super simpel. Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en laat jouw mailadres bij ons achter. Ben je al lid van de nieuwsbrief? Dat maakt niks uit, je kunt gewoon meedoen. En maak je geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails. Laat bij ‘Jouw Antwoord’ weten of je meedoet voor het kinderfeestje óf voor het geslaagdfeestje voor middelbare scholieren. Je hebt tot 1 juli, 09.00 uur, de tijd om mee te doen. Als jij de winnaar bent, krijg je van ons een mailtje met verdere uitleg.

Hier doe je mee:

Deze winactie is gesloten.


Meer over De Remise ontdekken?

De Remise ijssalons

Gesloten10:30 - 20:30

Grotekerksbuurt 31b, Dordrecht

Bekijk meer:ijssalons

adv.