Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Laatste kans: win één van de drie boeketten van Bloemisterij ’t Kroontje [gesloten]

Door Lisanne Doff 14 september 2020

Vanwege de opening van haar nieuwe bloemisterij, wil eigenaresse Caroline Augustijn de lezers van indebuurt Dordrecht trakteren. Daarom maak je kans op één van de drie veldboeketten van Bloemisterij ’t Kroontje. 

De nieuwe van winkel van ’t Kroontje is sinds 3 september weer open. Ze zijn een deurtje opgeschoven en verhuisd naar het voormalige pand van slagerij Henk Versteeg op het Damplein. Dit pand is een stuk groter en dat betekent meer bloemen, een grotere collectie vazen en potten en je kunt er zelfs lampen kopen.

Zo maak je kans

Maar hoe maak je nou kans? Het is heel simpel. Onderaan dit artikel vind je een formulier waar je je kunt inschrijven. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Dordrecht en maak je automatisch kans op een boeket. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Wees er op tijd bij

Je kunt meedoen tot en met maandag 21 september. De winnaars krijgen op dinsdag 22 september een berichtje van ons met verdere uitleg over het ophalen van het veldboeket.

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten. De winnaars hebben van ons een e-mail gekregen. 

Meer over

Winacties

adv.