Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gek op bloemen! Zo win je een boeket van Bloemisterij ’t Kroontje [gesloten]

Door Jip 7 september 2020

Ben jij ook zo gek op bloemen en wil je jezelf of iemand anders verwennen met een veldboeket? Dan heb je op de juiste winactie geklikt. Vanwege de opening van haar nieuwe bloemisterij, wil eigenaresse Caroline Augustijn de lezers van indebuurt Dordrecht trakteren.

Sinds donderdag 3 september is de nieuwe winkel van ’t Kroontje open. Ze zijn een deurtje opgeschoven en verhuisd naar het voormalige pand van slagerij Henk Versteeg op het Damplein. Er zijn nu nog meer bloemen, een grotere collectie vazen en potten en ’t Kroontje heeft zelfs lampen in het assortiment.

Zo maak je kans

Nu wil je natuurlijk weten hoe je zo’n veldboeket kunt winnen. Caroline stelt twee kleurrijke boeketten ter beschikking en indebuurt doet er nog één boeket bij. Daarom zijn er drie boeketten te winnen! Onderaan dit artikel vind je een formulier waar je je kunt inschrijven. Zo word je abonnee van de nieuwsbrief van indebuurt Dordrecht en maak je automatisch kans op een boeket. Je wordt dan op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit jouw stad. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele nieuwsbrieven.

Wees er op tijd bij

Je kunt meedoen tot en met maandag 21 september. De winnaars krijgen van ons bericht op dinsdag 22 september met verdere uitleg over het ophalen van het veldboeket.

*Let op: ook als je je hebt ingeschreven voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Deze winactie is gesloten. De winnaars hebben van ons een e-mail gekregen. 

Lees ook:

Binnenkijken! Zo ziet de nieuwe winkel van bloemisterij ’t Kroontje eruit

In april spraken we met Caroline van bloemisterij 't Kroontje. Toen vertelde ze dat ze een deurtje o...

adv.