Win een Valentijnsmenu met je lief en dit kleine dingetje hoef je er maar voor te doen

Door Caty Groen 26 januari 2018

– De winactie is inmiddels afgelopen – Wie er gewonnen heeft, zie je hier.

Een Prosecco Amore, gerookte zalm, een verrukkelijke spoom, ribeye met truffelmayonaise en caramelparfait. Loopt het water je nu al in de mond? Je kunt dit Valentijnsmenu gratis oppeuzelen met je lief bij restaurant Het Bolwerck.

Alleen al de ligging van restaurant Het Bolwerck is romantisch. Je vindt het in de Boomstraat. We schreven eerder over Het Bolwerck, toen ze net hun nieuwe terras hadden. De achterkant van de zaak is namelijk aan de Merwekade en daar heb je immers een fabelachtig uitzicht op het drierivierenpunt.

Nou, dat uitzicht heb je ook als je binnen bent, want daar kun jij met je lief op Valentijnsdag genieten van een geweldig Valentijnsdiner. Dit wordt geserveerd:

Prosecco Amore
*
Gerookte eendenborst met geraspte balsamico
*
Gerookte wilde Ierse zalm op een bedje van bonte salade met een parfum van Whiskey
*
Spoom van yoghurtijs cava, vodka en grenadine
*
Runder ribeye met een truffelmayonaise
*
Caramelparfait met geslagen room en krokantjes van kletskopjes
*

Nou ja zeg, wie wil daar nou niet van smullen? Om zo’n Valentijnsdiner voor twee te winnen moet je dit doen: schrijf je in voor onze nieuwsbrief en dat is eigenlijk alles. We maken de prijswinnaar woensdag 7 februari bekend.

[mc4wp_form id=”43485″]

Maar ik sta al ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Sta je al lang ingeschreven voor onze nieuwsbrief, dan kun je natuurlijk ook meedoen. Geef ons dan een berichtje. Dat kun je hier doen.

Meer over

Acties

adv.