Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Support your locals en maak kans op €100,- tegoed voor jouw favoriete horecazaak [gesloten]

Door Carin van der Meij 6 mei 2020

De horecaondernemers van Dordrecht staan voor een flinke uitdaging. Jij kunt jouw favoriete restaurant, koffiezaak of lunchroom helpen in deze moeilijke tijd! indebuurt verloot namelijk 3 x €100,- tegoed voor een horecagelegenheid naar keuze.

Hoe graag we nu ook een kopje koffie willen drinken in ons favoriete koffiezaakje of onze verjaardag willen vieren in ons vaste café: het zit er voor nu even niet in. Voor veel horecaondernemers in Dordrecht is dit een zware (financiële) klap.

Support your locals

Gelukkig zien we veel nieuwe initiatieven die allemaal onder de noemer ‘support your locals’ vallen: van tegoedbonnen tot afhaal en thuisbezorging. 

indebuurt wil deze initiatieven, samen met jou, steunen. Daarom verloten wij een waardebon t.w.v. €100,- die je bij een horecazaak naar keuze kunt gebruiken. Zo kun jij op onze kosten jouw verjaardagsdiner, high tea of lunch gewoon bij jou thuis laten bezorgen. Ga je liever voor de echte beleving en wacht je tot het restaurant weer open is? Geen probleem, dan krijg je een tegoedbon.

Hoe doe je mee?

Meedoen is heel eenvoudig. Meld je hieronder aan voor de nieuwsbrief van indebuurt Dordrecht. Je doet dan automatisch mee met de actie en je wordt op de hoogte gehouden van het laatste nieuws en inspirerende verhalen uit Dordrecht. Ben je al geabonneerd op de nieuwsbrief? Geen zorgen, dan kun je ook gewoon meedoen met de actie. Je krijgt uiteraard geen dubbele nieuwsbrieven.

Wees er op tijd bij

Je kunt meedoen tot en met woensdag 20 mei. De winnaars krijgen bericht op donderdag 21 mei.

De winactie is gesloten.

Lees ook:

Poffertjes drive-in Visser's corona

Zo gaan Dordtse bedrijven om met de 1,5 meter-economie

Aangepaste openingstijden, nieuwe services en meer: het zijn maar een paar manieren waarop onderneme...
Voorstraat Dordrecht Centrum IDBstock - indebuurt Dordrecht

5 x zo steun jij nu de Dordtse ondernemers

Van restaurants, cafés en sportclubs: zeker tot en met maandag 6 april blijven ze in verband met het...

adv.