Leuk! indebuurt Dordrecht geeft 2 toegangskaartjes voor Veldhuis & Kemper weg [gesloten]

Door Lisanne Doff 4 april 2019

Ben jij weg van het theater en heb je zin in een gezellig avondje uit? Dan is de show ‘Geloof ons nou maar (Reprise)’ van Veldhuis & Kemper iets voor jou. En indebuurt Dordrecht mag twee kaartjes weggeven! 

Wil je kans maken op de prijs? Zorg dan dat je donderdagavond 11 april een plekje in je agenda hebt. Want de show van Veldhuis & Kemper begint die avond om 20:15 uur in de Grote Zaal van Kunstmin.

Wat moet ik doen om te winnen?

Onze gastredacteur Jip mag Remco Veldhuis en Richard Kemper na de voorstelling interviewen! En ze kan wel wat inspiratie voor haar vragen gebruiken. Bedenk een leuke, originele vraag die Jip aan de mannen kan stellen. Het kan bijvoorbeeld een typische, Dordtse vraag zijn of iets wat jij altijd al van ze hebt willen weten. Jij verzint het!

Schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief en vul jouw vraag voor de mannen onder het kopje ‘jouw antwoord’ in. Ben je al lid van de nieuwsbrief? Dat maakt niks uit, je kunt gewoon meedoen. En maak je geen zorgen: je krijgt geen dubbele mails.

Winactie sluit op 8 april

Meedoen aan deze actie kan tot en met 8 april 2019. Daarna krijgt de winnaar van ons een bericht met verdere informatie. En natuurlijk wordt de winnende vraag door Jip aan de mannen gesteld!

De show

De show van dit duo zit vol met crosstalks, waarin de twee veertigers op gevatte wijze bekvechten over hun vrouwen, kinderen, een deelname aan The Passion en een Syrische vluchteling als klusjesman.

Deze winactie is gesloten. 

adv.