Dordrecht

×

indebuurt categorieën

Meer indebuurt

Service

Gratis uitje: maak kans op tickets voor Matthäus aan de Maas in Rotterdam Ahoy [gesloten]

Aangeboden door Uitjeskrant.nl 5 maart 2020

Hier wil je Dordrecht wel een avondje voor verlaten: in Rotterdam Ahoy wordt tijdens Matthäus aan de Maas alle hoogtepunten van de Matthäus Passion gespeeld. Het belooft een bijzondere avond te worden en jij kunt erbij zijn. 

Update: Als gevolg van de maatregelen van de Nederlandse overheid om de verspreiding van het coronavirus in te perken, gaat Matthäus aan de Maas niet door. Daarom hebben wij geen contact gezocht met een winnaar. 

In samenwerking met Uitjeskrant mogen wij één keer twee toegangskaarten weggeven voor Matthäus aan de Maas in Rotterdam Ahoy op zaterdag 21 maart.

Matthäus aan de Maas

Het is dit jaar honderdvijftig jaar geleden dat de Matthäus Passion voor het eerst in Nederland werd uitgevoerd. Inmiddels is de muzikale voorstelling erg populair in ons land. Tijdens Matthäus aan de Maas luister je in negentig minuten naar alle hoogtepunten van de Matthäus Passion. Het Ars Musica Orkest begeleidt het geheel, onder leiding van dirigent Patrick van der Linden. Verder bestaat de muzikante cast uit Maria Fiselier, Maarten Koningsberger, Johannette Zomer, Fabio Trümpy en Raoul Steffani.

Hoe maak je kans?

Wil jij kans maken op dit gratis avondje weg? Schrijf je dan hieronder in. Zo word je abonnee van onze nieuwsbrief en maak je automatisch kans op deze twee toegangskaarten. Je wordt op de hoogte gehouden van de leukste nieuwtjes, interviews en uitjes uit Dordrecht. Krijg je de nieuwsbrief al? Top! Ook dan kun je gewoon meedoen aan de actie. En geen zorgen, je krijgt geen dubbele mails.

Meedoen aan deze actie kan tot en met donderdag 12 maart. We laten je niet lang in spanning: de volgende dag – vrijdag 13 maart – krijgt de winnaar een bericht.

*Let op: ook als je al ingeschreven staat voor de nieuwsbrief moet je alsnog het formulier invullen om mee te doen aan deze winactie. Als je al staat ingeschreven krijg je geen bevestiging in je mailbox.

Nog veel meer leuke uitjes

Kan jij niet vaak genoeg op pad, alleen word je portemonnee daar niet bepaald blij van? Tip van ons: op de Uitjeskrant vind je tal van leuke uitjes voor een zacht prijsje. Neem gerust eens een kijkje.Deze bijdrage wordt je aangeboden door Uitjeskrant.nl. Meer over Uitjeskrant.nl ontdekken?

Uitjeskrant.nl


Jacob Bontiusplaats 9, Amsterdam

adv.