De kleine onderhoudsbeurt voor je auto kan nu ook nog eens voor deze kleine prijs

Aangeboden door Service Only 14 maart 2018

Het is een geruststellend gevoel als je je auto voor onderhoud en reparatie bij een vertrouwd adres kan brengen. Service Only is zo’n adres. Ze hebben zeven vestigingen in de regio en kunnen werken aan alle automerken. Maar er is meer. Een fijne aanbieding, bijvoorbeeld.

Deze zeven plaatsen hebben iets gemeen: Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Ridderkerk, Gorinchem en ’s-Gravendeel. Al deze plaatsen hebben namelijk een vestiging van Service Only. Dat klinkt vertrouwd en dat is het ook. Het bedrijf wil gewoon een goede buurtgarage zijn waar ze niet alleen de klant kennen, maar natuurlijk ook zijn auto.

De tekst gaat onder de foto verder.

De moeite waard

Service Only staat al bekend om hun onderhoud tegen vaste lage prijzen, maar er is nu een aanbieding die voor iedere auto zeker de moeite waard is. Tot en met 31 maart betaal je voor een kleine onderhoudsbeurt aan je auto geen € 135,- maar slechts € 99,-.

De tekst gaat onder de foto verder.

Service Only
Service Only aan de Ploegstraat in Dordrecht. Foto: Service Only

Nog deze maand

Nu denk je misschien dat een kleine onderhoudsbeurt niet zoveel om het lijf heeft, maar je wagen wordt op maar liefst ruim dertig punten gecheckt. Van controle op vloeistoffen en filters tot en met de bandenspanning. De kortingsactie loopt nog deze hele maand maart. Klik hier om bij Service Only een afspraak in te plannen.

Service Only autobedrijven

Vandaag gesloten

Ploegstraat 9, Dordrecht

Bekijk meer:autobedrijven
Amega

Service Only staat in de top-10 Autobedrijf van het Jaar en dat wordt gevierd met een actie

Ze zijn er ontzettend trots op: Service Only heeft op basis van consumentenstemmen via internet een ...

adv.