En dan nu de Dordtse aanbiedingen: gratis erwtensoep en 3 broden voor €6,-

Door Caty Groen 16 maart 2018

Als er íets gevarieerd is, dan zijn het wel de aanbiedingen die we speciaal voor jou selecteren. En je boft want deze week zijn ze wel heel bijzonder.

<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

High Tea in Crabbehoeve. Yes, dear

Crabbehoeve is gewoon een beetje een belevenis in het midden van een woonwijk. Je kunt er vergaderen en ze hebben een lunchroom. En nu hebben ze het volgende bedacht: in januari is hun eerste online nieuwsbrief uitgekomen. En om dat te vieren hebben ze een winactie voor al die nieuwsbrieflezers. Je kunt namelijk een high tea / high wine / kinderfeestje naar keuze voor 6 personen winnen. Wat moet je doen? Meld je aan voor die nieuwsbrief. Dat is eigenlijk het enige.  Ben je al lid dan doe je automatisch mee met deze prijs. De winnaar wordt in april bekendgemaakt in nieuwsbrief nummer 4.

De high tea bestaat uit diverse zoete en hartige hapjes en onbeperkt thee, de high wine bestaat uit heerlijke wijnen met bijpassende hapjes en het kinderfeestje is een activiteit in overleg met taart en onbeperkt limonade. Alles wordt vers bereid en gemaakt door de enthousiaste vrijwilligers van Crabbehoeve. Genoeg gepraat. Meld je hier aan.

Crabbehoeve dienstverlening

Vandaag gesloten

van Karnebeekstraat 2 , Dordrecht

Bekijk meer:dienstverlening
Crabbehoeve

Waarom Mascha Lageweg gelooft in het succes van Crabbehoeve

Mascha Lageweg begon als kwartiermaker bij de stichting Crabbehoeve. Inmiddels is het bewonersbedrij...

Bammetjes!

Foto: Facebook Bakker Bart

Drie broden voor €6,- bij Bakker Bart. Wat ook onder deze aanbieding valt is de rustieke desem speltbol, het 5-granen desembrood en het kaneel-rozijnen desembrood. Boodschappentas pakken en gaan!

Bakker Bart Dordrecht bakkers

Nu gesloten11:00 - 17:30

Achterom 14, Dordrecht

Bekijk meer:bakkers

De Walvis adviseert: kies je voordeel

Wasstraat De Walvis
Foto: Facebook wasstraat De Walvis

Wil je een schone auto, dan kun je niet om De Walvis heen. Op maandag, dinsdag en woensdag krijg je altijd €5,- korting op het RAIN MAGIC wasprogramma. Maandag is er Waspashouders-korting, dinsdag Ladies-korting en woensdag korting voor 65+. De korting geldt op de reguliere prijs, maar dat is logisch.

3 Dagen Voordeel – €5 korting

Kies je dag en pak je voordeel!Op maandag, dinsdag en woensdag krijg je altijd €5 korting op het RAIN MAGIC wasprogramma. Geldig op alle vestigingen van de Walvis!*Maandag – korting voor Waspashouders*Dinsdag – korting voor Ladies*Woensdag – korting voor 65+*korting geldt op reguliere prijs

Posted by Wasstraat de Walvis on Sunday, 11 March 2018

Wasstraat De Walvis wasstraten

Nu gesloten10:00 - 18:00

Weeskinderendijk 13, Dordrecht

Bekijk meer:wasstraten

Heus, het voorjaar komt

Bij Steenplaza hebben ze een tegelactie. Je krijgt grote kortingen op sierbestrating. Komt dat even mooi uit. Je wilde toch al net aan de tuin beginnen, want het voorjaar komt er heus wel aan, hoor.

Steenplaza Dordrecht tuincentra

Vandaag gesloten

Rechte Zandweg 10-A, Dordrecht

Bekijk meer:tuincentra

Erwtensoep ja! Gratis erwtensoep ja ja!

het bolwerck
Foto: Facebook Het Bolwerck

Het moet toch niet gekker worden. Dennis van der Salm van restaurant Het Bolwerck in de Boomstraat gaat dit weekend iets leuks doen. “Ik hou het weerbericht in de gaten en zie dat ze voor aanstaande zaterdag 17 maart en zondag 18 maart koud weer opgeven, maar wel helder en zonnig”, zegt hij. “We hebben ons terras aan de kant van de Merwekade al buiten staan en nu gaan we dus zaterdag en zondag gratis een kop erwtensoep serveren.”

Je krijgt de erwtensoep als je op het terras gaat zitten en een consumptie bestelt. Dat wel, natuurlijk. Als de wind opsteekt vliegt de worst niet uit je soep, want het terras heeft rondom glazen windschermen.

Restaurant Het Bolwerck bars

Nu open12:00 - 22:00

Boomstraat 27, Dordrecht

Bekijk meer:bars
Het Bolwerck

Het nieuwe terras aan de Merwekade van restaurant Het Bolwerck: dit vonden we ervan

Dat de Dordtse terraswereld groter is dan het Scheffersplein, merk je als je bij het drierivierenpun...
<< < Pagina 1 / 5 >
⟵ swipe swipe ⟶

adv.